Libnet.ro
UNICEF

01:05

Proprietarii magazinelor Inmedio au pregatit 1 mil. euro pentru extindere in 2015

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Proprietarii magazinelor Inmedio au pregatit 1 mil. euro pentru extindere in 2015

LS Travel Retail Romania, grup din care fac parte retelele de magazine Inmedio si 1 Minute, pregateste pentru anul viitor investitii de un milion de euro in extindere, avand in plan deschiderea a 25 de noi locatii, a declarat pentru Wall-Street. ro. continuă pe Wall-Street Ro

Proiect de 14 mil. euro pentru lucrari de modernizare si extindere la aeroportul Satu Mare

Aeroportul Satu Mare vrea sa contracteze lucrari de modernizare si de extindere printr-un contract cu o valoare estimata de 62 milioane lei 13,8 milioane euro), cu TVA, si o durata de 12 luni, transmite Mediafax .

Lucrari estimate la peste 110 MIL. euro pentru modernizarea unui drum

CNADNR vrea sa modernizeze un tronson de circa 90 kilometri al DN 18, intre Moisei Maramures) si Iacobeni Suceava), contractul de pana la 113 milioane euro, cu TVA, vizand remedierea lucrarilor realizate de fostii constructori si finalizarea celor.

Primim de la UE 1,53 miliarde euro pentru cresterea competitivitatii economiei

Tara noastra primeste 1,53 miliarde euro pentru cresterea competitivitatii economiei si pentru implementarea eficienta a fondurilor europene, dupa ce, la sfarsitul saptamanii trecute, Comisia Europeana CE) a adoptat primele doua programe operationale 2014-2020 pentru Romania, axate pe sporirea competitivitatii si asistenta tehnica in implementarea fondurilor europene.

Ungaria: Doi parlamentari Fidesz au fost amendati cu cate 320 euro pentru ca au votat impotriva partidului

Doi parlamentari din cadrul Fidesz partidul conservator aflat la putere in Ungaria) au fost amendati fiecare cu cate 100. 000 fornti 320 euro) pentru ca au votat impotriva partidului si l-au privat de majoritatea.

Agricover ia 7 mil. euro de la Fondul European pentru Europa de Sud-Est pentru a credita fermierii

Agricover a luat un imprumut in valoare de 7 milioane de euri de la Fondul European pentru Europa de Sud-Est EFSE), banii urmand sa fie folositi pentru credite care vor fi acordate fermierilor, potrivit unui comunicat dat publicitatii de catre EFSE si.

BMF Grup tinteste afaceri de 3,8 mil. euro din servicii de facility management

Firma BMF Grup, care asigura servicii de facility si property management unor companii precum Inditex, HM, NEPI sau Immochan, estimeaza ca va incheia anul 2014 cu o cifra de afaceri de 3,78 milioane de euro, in crestere cu 40% fata de anul precedent.

Metro CashCarry a avut vanzari de 909 MIL. euro in anul fiscal 2013/2014

Metro CashCarry Romania a inregistrat in anul fiscal 2013/2014, respectiv octombrie 2013 - septembrie 2014, vanzari de 909 milioane euro 4,04 miliarde lei), perioada in care si-a redus numarul angajatilor cu circa 400, la 4. 931 persoane, potrivit.

Autoritatile germane acorda despagubiri in valoare de 2,1 milioane de euro pentru victimele neonazistilor

Ministerul german al Justitiei le-a acordat despagubiri in valoare de 2,1 milioane de euro la sute de victime ale unor violente comise de neonazisti, a relatat duminica revista Focus, preluata de AFP, potrivit Agerpres. Peste un milion de euro in total a mers catre persoanele vizate direct de actele Clandestinitatii National-Socialiste NSU), o grupare a carei descoperire in 2011 a socat intreaga Germanie, potrivit jurnalului.

Despagubiri de 2,1 milioane de euro pentru victimele neonazistilor

Ministerul german al Justitiei a acordat 2,1 milioane de euro despagubiri sutelor de victime ale violentelor comise de neonazisti, relateaza AFP. Peste un milion de euro in total vor primi persoanele vizate de.

Aproape 14 milioane de euro pentru Aeroportul Satu Mare

Aeroportul Satu Mare intentioneaza sa inceapa lucrari de modernizare si de extindere, printr-un contract in valoare de circa 62 de milioane de lei 13,8 milioane euro), cu TVA, si o durata de executie de 12 luni.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )