Libnet.ro
UNICEF

09:15

Moscheea din Bucuresti nu o sa mai fie construita

Antena3 Antena3,
Moscheea din Bucuresti nu o sa mai fie construita

Marea Moschee de la Bucuresti nu se mai construieste. Muftiatul Cultului Musulman din Romania a anuntat ca nu sunt bani pentru ridicarea moscheii. Terenul pe care urma sa se ridice cea mai mare moschee dintr-o. continuă pe Antena3

Marea MOSCHEE din Bucuresti NU se mai face. Ce se intampla cu terenul pe care urma sa fie construita

Marea Moschee de la Bucuresti nu se va mai construi. Muftiatul Cultului Musulman din Romania a anuntat ca nu are fonduri suficiente pentru a termina proiectul, anunta adevarul. ro. Nu am mai putut continua.

Marea Moschee din Bucuresti nu se mai construieste din motive financiare. Terenul va fi inapoiat statului roman

Muftiatul Cultului Musulman din Romania abandoneaza proiectul Marii Moschei din Bucuresti, pe motiv ca nu mai sunt fonduri.

Serviciul de Pasapoarte din Bucuresti se muta. De unde va puteti lua actele

Un nou punct de lucru al Serviciilor Publice Comunitare pentru Evidenta si Eliberarea Pasapoartelor Simple din Bucuresti si judetul Ilfov se va deschide, incepand cu data de 16 iulie, in centrul comercial.

Salariul mediu net din luna mai: 2704 lei, cu 9 lei mai putin dect n aprilie

Salariile medii nete din luna mai au fost de 2704 lei, in scadere fata de luna precedenta cu 9 lei, au transmis luni reprezentantii Institutului National de Statistica. Cele mai mari salarii au ramas cele din zona ITC 6437 lei net), iar cele mai mici in hoteluri si restaurante 1554 lei net).

Salariul mediu net din luna mai: 2.704 lei, cu 9 lei mai putin dect n aprilie

Salariile medii nete din luna mai au fost de 2. 704 lei, in scadere fata de luna precedenta cu 9 lei, au transmis luni reprezentantii Institutului National de Statistica. Cele mai mari salarii au ramas cele din zona ITC 6. 437 lei net), iar cele mai mici in hoteluri si restaurante 1. 554 lei net).

Gabriela Firea se lauda cu traficul din Bucuresti!

Traficul rutier este una dintre cele mai spinoase probleme ale Capitalei. Ultimele ploi au demonstrat ca ceea ce parea rau poate fi de-a dreptul infernal, cand strazile superaglomerate sunt si inundate.

Florin Iordache este in doliu: A MURIT luni, la un spital din Bucuresti

Mama fostului ministru al Justitiei, Florin Iordache, a murit. Aceasta s-a stins din viata, luni, la un spital din Capitala, potrivit Realitatea Tv. Informatia a fost confirmata de primarul municipiului.

Florin Iordache este in doliu: Mama fostului ministru al Justitiei A MURIT luni, la un spital din Bucuresti

Mama fostului ministru al Justitiei, Florin Iordache, a murit. Aceasta s-a stins din viata, luni, la un spital din Capitala, potrivit Realitatea Tv. Informatia a fost confirmata de primarul municipiului.

Gol de generic marcat de unul din cei mai promitatori tineri fotbalisti romani: Acesta este deja dorit in Spania (VIDEO)

La doar 21 de ani, Ronaldo Deaconu s-a facut deja remarcat drept unul din fotbalistii romani care promit foarte mult pentru viitor. Jucatorul trecut pe la juniorii de la Feyenoord si FC Twente, in prezent la.

ALERTA iN ROMANIA! Unul din cele mai mari lanturi de magazine lanseaza un APEL catre clientii care au cumparat ACESTE PRODUSE: Trebuie returnate URGENT!

Profi, unul dintre cele mai mari lanturi de magazine la nivel local, a lansat un apel pentru toti clientii care au achizitionat fructe si legume congelate din incinta unitatilor sale sa le returneze. Astfel,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )