Libnet.ro
UNICEF

17:30

Moscova, avertisment pentru Romania, privind declaratiile antiruse ale lui Basescu

România Liberă România Liberă,
Moscova, avertisment pentru Romania, privind declaratiile antiruse ale lui Basescu

Rusia a avertizat, vineri, Romania, pe tema unor declaratii antiruse ale presedintelui Traian Basescu in legatura cu criza din Ucraina, relateaza AFP, conform Mediafax. Moscova a subliniat ca o deteriorare a relatiilor nu este in folosul niciuneia dintre cele doua parti. continuă pe România Liberă

Reactia MAE roman dupa avertismentul Rusiei cu privire la declaratiile antiruse ale lui Basescu

MAE roman a luat nota cu suprindere de comentariile purtatorului de cuvant al MAE rus in legatura cu unele declaratii ale partii romane si considera ca tentatia de a transfera criza grava a Federatiei.

Rusia AVERTIZEAZA Romania pentru declaratii antiruse ale presedintelui Traian Basescu privind Ucraina

Rusia a avertizat, vineri, Romania, pe tema unor declaratii antiruse ale presedintelui Traian Basescu in legatura cu criza din Ucraina, Moscova subliniind ca o deteriorare a relatiilor nu este in folosul.

Romania, avertizata de Rusia pentru declaratii antiruse ale presedintelui Traian Basescu

Rusia a avertizat, vineri, Romania, pe tema unor declaratii antiruse ale presedintelui Traian Basescu pe fondul crizei din Ucraina, ministerul rus de Externe subliniind ca o deteriorare a relatiilor nu.

Reactia Ministerului de Externe, dupa atacul Moscovei privind declaratiile antirusesti: Tentatia de a transfera criza pe care Rusia o traverseaza in relatia cu comunitatea occidentala in zona relatiilor bilaterale cu Romania este nefundamentata

Ministerul roman de Externe informeaza ca a luat nota cu surprindere de comentariile ministerului omolog din Rusia in legatura cu unele declaratii ale partii romane si considera ca tentatia de a transfera criza grava pe care Rusia o traverseaza in relatia cu comunitatea europeana si euro-atlantica in zona relatiilor bilaterale cu Romania este nefundamentata si constituie o greseala.

Medalie pentru Romania la Europenele de lupte

Ana Maria Paval, cea mai valoroasa sportiva din Romania la aceasta disciplina, a obtinut, miercuri seara, medalia de bronz la Campionatele Europene de la Vantaa Finlanda).

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )