Libnet.ro
UNICEF

11:30

Moscova: Un barbat a murit pe aeroportul din Seremetievo, dupa ce a fost lovit de un avion

Hotnews Hotnews,
 Moscova: Un barbat a murit pe aeroportul din Seremetievo, dupa ce a fost lovit de un avion

Un barbat a fost ucis marti seara pe o pista a aeroportului moscovit Seremetievo de un avion care decola, au anuntat miercuri fortele rusesti de ordine, fara a explica modul in care victima se afla pe pista celui mai mare hub aerian al Rusiei, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Bruxelles: Politist ranit usor, dupa ce a fost atacat cu un cutit / Atacatorul ar fi strigat Allahu Akbar

Un politist din Bruxelles a fost ranit usor marti de un barbat care l-a atacat cu cutitul, a anuntat politia din capitala belgiana, citata de AFP.

Gestul emotionant pe care l-au facut prietenii tanarului din Botosani, dupa ce au aflat ca a murit

Sfarsit cumplit pentru un tanar din judetul Botosani, care duminica ar fi implinit 20 de ani. Masina pe care o conducea a iesit de pe sosea, si dupa un impact puternic a luat foc. Baiatul a murit.

Incendiu urias langa Bucuresti. Un om a murit si mai multi au fost raniti

Un incendiu urias are loc la o cladire din localitatea Cernica. Focul se manifesta in podul imobilului. Potrivit primelor informatii, persoana a murit si alte patru au fost ranite. Mai multe.

Liviu Dragnea i-a convocat pe liderii din teritoriu, dupa atacul presedintelui Iohannis

Sedinta de urgenta in PSD, dupa ce Klaus Iohannis a refuzat numirea Liei Olguta Vasielscu la Transporturi si a lui Ilan Laufer la Dezvoltare. Liviu Dragnea i-a convocat pe unii lideri din teritoriu.

Tu cum stai pana acum in CEL MAI BRUTAL MERCUR RETROGRAD DIN 2018? Dupa ZODIE, la ce trebuie sa fii FOARTE ATENT pana pe 6 decembrie! Ce ai de REVIZUIT ca sa mergi mai departe bine?

Ultimul si cel de-al treilea ciclu de Mercur retrograd pe 2018 a inceput deja de cateva zile si va dura pana pe 6 decembrie, aproximativ. Este din nou acea perioada din an in care trebuie sa fim atenti la mai multe.

Prima reactie din PNL dupa remanierea Guvernului Dancila: Dragnea i-a pastrat in functii pe cei care si-au dovedit slugarnicia

Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan criticaremanierea Guvernului, afirmand ca liderul PSD, Liviu Dragnea, i-a indepartat din Executiv pe cei care i-au devenit incomozisi i-a pastrat pe ce.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )