Libnet.ro
UNICEF

18:15

Moscova: Retragerea SUA din tratatul privind fortele nucleare intermediare va fi un pas foarte periculos

B1 B1,
Moscova: Retragerea SUA din tratatul privind fortele nucleare intermediare va fi un pas foarte periculos

O retragere a Statelor Unite din Tratatul privind Fortele Nucleare Intermediare va constitui un pas foarte periculos, a avertizat Serghei Riabkov, ministrul-adjunct de Externe al Rusiei, citat de AFP. Acesta va fi. continuă pe B1

Vremea razboiului: Trump anunta RETRAGEREA SUA din Tratatul privind fortele nucleare intermediare! Trebuie sa producem aceste ARME

Presedintele american Donald Trump a anuntat, sambata, retragerea Statelor Unite din Tratatul privind fortele nucleare intermediare INF). Rusia a incalcat prevederile tratatului. Le-au incalcat de.

Ce spune Mihail Gorbaciov despre retragerea SUA din tratatul privind fortele nucleare intermediare

Planului lui Donald Trump de a retrage unilateral Statele Unite din tratatul cu Rusia privind fortele nucleare intermediare INF) este o greseala.

Trump anunta ca va retrage SUA din Tratatul privind fortele nucleare intermediare (INF)

Presedintele american Donald Trump a anuntat ca va retrage Statele Unite din Tratatul privind fortele nucleare intermediare INF), deoarece Rusia a incalcat acordul, insa nu a facut precizari cu privire la aceste incalcari, relateaza The Associated Press.

Cum a reactionat Rusia dupa ce Donald Trump a anuntat retragerea SUA din tratatul privind fortele nucleare intermediare

Moscova l-a avertizat duminica pe liderul Casei Albe, Donald Trump, ca intentia lui de a retrage SUA din INF, tratatul nuclear semnat de cele doua parti in timpul Razboiului Rece, este un pas foarte periculos.

SUA intentioneaza sa se retraga din Tratatul privind fortele nucleare intermediare. Cine face presiuni la Casa Alba

John Bolton exercita presiuni ca Donald Trump sa retraga Statele Unite din Tratatul privind fortele nucleare intermediare INF), incheiat cu Rusia in 1987, in timpul Razboiului Rece, in pofida opozitiei altor membri ai administratiei si unor aliati, potrivit unor surse la curent cu acest demers, dezvaluie The Guardian.

Germania califica drept dezastruoasa decizia lui Trump de a se retrage din tratatul privind fortele nucleare intermediare

Decizia presedintelui american Donald Trump de a retrage unilateral Statele Unite din tratatul cu Rusia privind fortele nucleare intermediare este una dezastruoasa, considera Guvernul german, potrivit DPA.

VIDEO Trump anunta retragerea SUA din Tratatul nuclear INF cu Rusia, denuntnd ncalcarea acordului de catre Moscova

Statele Unite se vor retrage din Tratatul Fortelor Nucleare Intermediare INF), a anuntat sambata seara presedintele Donald Trump, acuzand Rusia de incalcarea acordului semnat in anul 1987. Oficial rus: Decizia SUA de a se retrage din Tratatul INF reprezinta un pas periculos.

Donald Trump anunta retragerea SUA din Tratatul nuclear INF cu Rusia, denuntnd ncalcarea acordului de catre Moscova

Statele Unite se vor retrage din Tratatul Fortelor Nucleare Intermediare INF), a anuntat sambata seara presedintele Donald Trump, acuzand Rusia de incalcarea acordului semnat in anul 1987.

VIDEO Donald Trump anunta retragerea SUA din Tratatul nuclear INF cu Rusia, denuntnd ncalcarea acordului de catre Moscova

Statele Unite se vor retrage din Tratatul Fortelor Nucleare Intermediare INF), a anuntat sambata seara presedintele Donald Trump, acuzand Rusia de incalcarea acordului semnat in anul 1987.

Omenirea face un nou pas spre infern: Donald Trump denunta unilateral Tratatul privind fortele nucleare intermediare

Presedintele Trump a decis retragerea tarii sale din inca un acord international de importanta strategica, un semnal ce va avea un impact teribil deoarece, cu siguranta, urmeaza dezechilibrarea imediata a formulei de echilibru si supraveghere reciproca a arsenalelor SUA si Rusiei.

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2612 seconds )