Libnet.ro
UNICEF

00:07

MOSII DE TOAMNA 2019, traditii si obiceiuri. Ce trebuie sa dai de pomana de Sambata Mortilor?

Antena3 Antena3,
MOSII DE TOAMNA 2019, traditii si obiceiuri. Ce trebuie sa dai de pomana de Sambata Mortilor?

in prima sambata din luna noiembrie se oficiaza Sfanta Liturghie, unde sunt pomeniti cei adormiti, fapt pe care Sfantul Grigorie de Nyssa il numeste folositor si placut lui Dumneze. continuă pe Antena3

Mosii de toamna 2019. Ce sa nu dai de pomana in Sambata Mortilor. Traditii si superstitii vechi de sute de ani

Mosii de toamna pica anual, in prima sambata a lunii noiembrie, iar potrivit Calendarului Crestin ortodox 2019, Sambata Mortilor este cinstita maine, pe data de 2 noiembrie. in Sambata Mortilor sau Ziua Mosilor de Toamna, Biserica Ortodoxa Romana organizeaza o slujba de Liturghie, dar si una care comemoreaza sufletele celor adormiti. Traditia spune ca oamenii .

MOSII DE TOAMNA 2019. Cand se face pomenirea mortilor?

in prima sambata din luna noiembrie, Biserica Ortodoxa a randuit sa se faca pomenirea celor adormiti, zi cunoscuta in traditia romaneasca si ca Mosii de toamna. Mosii.

MOSII DE TOAMNA 2019.Ce trebuie sa faci sambata ca sa ai noroc

Mosii de toamnase sarbatoresc sambata, 2noiembrie, ziua in care se face pomenirea mortilor. Mosii de toamna sunt pomeniti in fiecare an in prima sambata.

Cod Rutier 2019. Ce conditii trebuie sa respecte cei care au permis, pentru a circula cu masina pe drumurile publice

O serie de conditii de baza sunt impuse de catre autoritati celor care isi doresc sa obtina permisul de conducere. Dupa ce, in final, si-au vazut visul cu ochii, oamenii trebuie sa treaca prin filtrul gandirii alte si alte conditii pentru a circula cu masina pe drumurile publice. Despre ce este vorba? Conditii de respectat .

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )