Libnet.ro
UNICEF

12:45

Mostenirea celor mai cumpliti razboinici din stepele Asiei. Au adus in Europa moartea, distrugerea si praful de pusca

Adevărul Adevărul,
Mostenirea celor mai cumpliti razboinici din stepele Asiei. Au adus in Europa moartea, distrugerea si praful de pusca

Invazia mongola din secolul al XIII-lea a scuturat din temelii continentul european. Pe de o parte, a adus moarte, distrugere si boli. De cealalta parte, a creat o punte intre Europa si Asia. Locuitorii actualului teritoriu al Romaniei au fost si ei afectati de invazia nimicitoare. continuă pe Adevărul

Topul celor mai periculoase celebritati online in 2019

Compania de securitate online McAfee a publicat topul celor mai periculoase celebritati online in anul 2019, iar primul loc este ocupat de actrita americana Alexis Bledel, star al serialului Gilmore Girls.

Topul Lonely Planet al celor mai bune destinatii turistice in 2020: ce tara e pe primul loc

Lonely Planet a intocmit topul celor mai bune destinatii de calatorie pentru anul viitor, iar pe cel de-al doilea loc se pozitioneaza Anglia.

Cel mai bogat pensionar din Romania primeste pe luna 35 de salarii minime. Cine este si unde a lucrat toata viata

Pensiile speciale au fost subiect de disputa intre parlamentari de mai multe ori in ultimii ani. Unii sunt de parere ca acestea ar trebuie eliminate sau impozitate, in timp ce altii nu sunt de acord cu taierile. in timp ce alesii se cearta pe marginea acestui subiect, cel mai bogat pensionar din Romania traieste fara .

Bucurestiul, cel mai congestionat oras din Europa. Cu ce se merge cel mai repede prin Capitala: Au fost comparate un scuter, o bicicleta, o un autoturism si transportul public

Bucuresti este cel mai congestionat oras din Europa si al cincilea cel mai aglomerat oras din lume, in ceea ce priveste conditiile de trafic, potrivit indexului realizat de catre.

Cod galben de ceata si burnita in mai multe judete din tara

Meteorologii au emis, marti, o noua avertizare nowcasting Cod galben de ceata si burnita, valabila in urmatoarele ore pe raza mai multor localitati din Moldova, Transilvania si Muntenia. Conform.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 11 - 18 OCTOMBRIE SIF Transilvania - cea mai buna evolutie din BET and 172;-FI

Actiunile SIF Transilvania SIF3), ce au marcat o crestere de 2,53%, in raport cu moneda euro, in intervalul 11 and 172;- 18 octombrie, reprezinta titlurile cu cea mai buna evolutie din cadrul indicelui financiar BET and 172;-FI, a carui cotatie a urcat cu 0,38%, in perioada avuta in vedere.

ATENTIE, ROMANI! Urmeaza CEA MAI RECE IARNA din ultimii 30 DE ANI! Va fi PRAPAD in ROMANIA!

E oficial! Iarna aceasta va fi cea mai grea iarna din ultimii 30 de ani. Iata ce au anuntat meterologii.

Joker este cel mai controversat film din 2019, iar motivele sunt multe si scuzele la fel

Joker se bucura deja de cateva saptamani in fruntea box office-ului american, dar controversele se tin lant in legatura cu cel mai recent film din universul fantastic DC. La momentul.

Gardianul care a ajuns printre cei mai bogati angajati din penitenciare. Cum a reusit sa faca avere in stil mafiot

Un agent principal din cadrul Penitenciarului Bacau a fost condamnat la 4 ani si 11 luni inchisoare cu executare, in timp ce iubita acestuia, profesoara, a primit 2 ani de inchisoare cu suspendare sub.

Stiai? Cine l-a prins pe Ion Ramaru, cel mai celebru criminal din Romania

Ion Ramaru a terorizat Bucurestiul in perioada anilor 1970-1971, pe vremea in care era student, comitand patru omoruri, mai multe violuri si cateva tentative de omor. Acesta a ramas in istorie ca fiind cel mai.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )