Libnet.ro
UNICEF

16:30

Topul Lonely Planet al celor mai bune destinatii turistice in 2020: ce tara e pe primul loc

Adevărul Adevărul,
Topul Lonely Planet al celor mai bune destinatii turistice in 2020: ce tara e pe primul loc

Lonely Planet a intocmit topul celor mai bune destinatii de calatorie pentru anul viitor, iar pe cel de-al doilea loc se pozitioneaza Anglia. continuă pe Adevărul

Romania, printre cele mai ravnite destinatii turistice din lume. Asta arata potentialul tarii noastre

Romania a fost nominalizata in top 5 al celor mai cautate destinatii pentru anul 2020 de platforma internationala AirBNB. Asta, dupa ce tara noastra a devenit o destinatie turistica din ce in ce mai atractiva pe plan international.

Romania, printre cele mai cautate destinatii din lume in 2020. Pe ce loc ne plaseaza Airbnb si cum este descrisa tara noastra

Romania se afla printre cele mai cautate destinatii turistice de anul viitor, potrivit unui clasament efectuat de Airbnb in baza datelor privind rezervarile deja facute.

Topul celor mai periculoase celebritati online in 2019

Compania de securitate online McAfee a publicat topul celor mai periculoase celebritati online in anul 2019, iar primul loc este ocupat de actrita americana Alexis Bledel, star al serialului Gilmore Girls.

Cele mai bune bancuri cu vampiri. Ce pateste un tantar care se aseaza pe gatul lui Dracula

Romanii au facut glume si pe seama acestor fiinte mitologice, despre care se spune ca se hranesc cu sange. Iata aici o selectie cu cele mai bune bancuri cu vampiri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )