Libnet.ro
UNICEF

01:05

Motii si minerii din Apuseni, in Cartea Recordurilor: cel mai mare balmos din lume si cei mai multi oameni care cauta aur cu saitrocul

Adevărul Adevărul,
Motii si minerii din Apuseni, in Cartea Recordurilor: cel mai mare balmos din lume si cei mai multi oameni care cauta aur cu saitrocul

Judetul Alba se poate mandri cu peisaje minunate, traditii, orase pline de istorie si onoarea de a fi gazda unora dintre cele mai importante evenimente care au ramas in istoria unui intreg popor. Daca toate aceste lucruri sunt deja cunoscute, judetul se mai poate evidentia si prin faptul ca intrat de trei ori in Cartea Recordurilor. continuă pe Adevărul

Triada, cel mai complex malware Android: cum te lucreaza trei troieni simultan

Expertii Kaspersky Lab au detectat un nou troian pentru dispozitive Android, comparabil cu programele malware pentru Windows in materie de complexitate, se arata intr-un comunicat remis Playtech. Din pacate, Android ramane cel mai vulnerabil sistem de operare pentru telefoane, iar numarul programelor malitioase creste de la un la altul, la fel si complexitatea lor. Aproape [].

Banca Transilvania, cel mai bun randament din BET

Titlurile Bancii Transilvania TLV) au inregistrat, in perioada 26 februarie - 4 martie, o apreciere de 2,64%, fata de moneda euro, reprezentand cel mai bun plasament din indicele BET, al celor mai lichide zece companii listate pe Bursa de Valori din Bucuresti BVB).

Titlurile Fondul Proprietatea, cel mai bun randament din BET

Actiunile Fondul Proprietatea FP) s-au apreciat cu 4,93%, raportat la euro, in perioada 27 ianuarie - 3 martie 2016, reprezentand cel mai bun plasament din cadrul indicelui BET, care urmareste evolutia celor mai lichide zece actiuni listate.

Cel mai intunecat material inventat vreodata arata ca o gaura neagra [VIDEO]

Vara trecuta, auzeam prima datadespre Vantablack, cel mai intunecat material inventat vreodata. Acum, el a devenit si mai intunecat si a aparut o serie noua de clipuri cu el. Probabil ca nu termenul de cel mai negru material creat vreodata nu va da pe spate, poate doar daca sunteti adepti ai stilului vestimentar all-black. insa [].

Unde se afla cel mai mic regat locuit din lume. Povestea pubului care s-a declarat ambasada pentru a scapa de legea antifumat

Tavolara, o insula de numai 5 kilometri patrati si cu doar 11 locuitori, care oricum nu stau acolo tot timpul, este cel mai mic regat locuit din lume. Si ca orice imparatie, are un rege, o stema si un arbore genealogic cu sange albastru, potrivit stirileprotv. ro.

Somajul din SUA se mentine la cel mai scazut nivel din ultimii opt ani

Rata somajului din SUA s-a mentinut in februarie la 4,9%, cel mai redus nivel din februarie 2008, inaintea crizei financiare, arata cifrele publicate vineri de Departamentul american al Muncii, transmite Reuters, conform Agerpres.

Cel mai scump hotel din lume

Cel mai scump hotel din lume a fost construit in Macau. Iata cum arata impresionanta constructie si cum este amenajata. A costat 1,4 miliarde de dolari.

Alegeri pentru presedintele Republicii Moldova, cel mai devreme la toamna

Moldovenii ar putea fi chemati, cel mai devreme, in toamna acestui an la alegerea viitorului presedinte al Republicii Moldova, a declarat ieri presedintele Curtii Constitutionale de la Chisinau, Alexandru Tanase.

Lollipop este cel mai popular sistem de operare Android

Contrar asteptarilor celor mai multi dintre noi, nu Android KitKat este cea mai utilizata versiune de Android, cisistemulde operare Android Lollipop. Pana acum,multiplele versiuni de Android nu aveau un anumit sistemde operare care sa iasa in evidenta in mod radical. Toate versiunile de Android, de la KitKat la Marshmallow, erau impartite in mod relativ egal [].

Timisoara - cel mai cautat oras pentru construirea de centre comerciale, in 2016

Pentru 2016 sunt anuntate sa fie livrate spatii comerciale moderne mall-uri si parcuri de retail) cu o suprafata totala de circa 200. 000 de metri patrati, constand atat in proiecte noi, cat si extinderi ale centrelor existente, ne-a declarat Liana Dumitru, associate director retail agency in cadrul companiei Colliers International. Cresterea prognozata este similara celei inregistrate anul trecut, cand au fost livrate proiecte cu suprafata totala de 170. 000 mp, ne-a spus doamna Dumitru, subliniind: Ca distributie geografica, vorbim de proiecte anuntate atat in Bucuresti, cat si in orasele din tara, unde performanta retailerilor este ridicata, iar oferta de centre comerciale este limitata. Contextul economic favorabil, dar si un sentiment general pozitiv al intregii piete, au dus la un comportament de consum mult mai increzator, ceea ce inseamna venituri mai mari pentru retaileri si implicit dezvoltatori si investitori interesati sa isi consolideze pozitia pe piata.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )