Libnet.ro
UNICEF

00:07

Motiunea de cenzura, dezbatuta si votata luni Sedinta a fost amanata cu o ora, la solicitarea PSD, din lipsa de cvorum (FOTO)

B1 B1,
Motiunea de cenzura, dezbatuta si votata luni Sedinta a fost amanata cu o ora, la solicitarea PSD, din lipsa de cvorum (FOTO)

UPDATE, 31 august, ora 14. 30: Sedinta Parlamentului pentru dezbaterea si votul pe motiunea de cenzuraa fost amanata cu o ora, la solicitarea PSD, din lipsa de cvorum. Ministrii PNL participa, pentru ca. continuă pe B1

Motiunea de cenzura, dezbatuta si votata luni Sedinta a fost amanata cu o ora, la solicitarea PSD, din lipsa de cvorum

UPDATE, 31 august, ora 14. 30: Sedinta Parlamentului pentru dezbaterea si votul pe motiunea de cenzuraa fost amanata cu o ora, la solicitarea PSD, din lipsa de cvorum. Ministrii PNL participa, pentru ca.

Motiunea de cenzura a PSD, dezbatuta si votata astazi. Cum s-au pozitionat partidele si ce calcule au facut social-democratii

Parlamentul se reuneste, luni, de la ora 14,00, in ultima zi a sesiunii extraordinare, in sedinta comuna, pentru a dezbate si vota motiunea de cenzura initiata de PSD si intitulata Guvernul PNL, de la pandemie la pande-mita generalizata. Belsug in buzunarele clientelei PNL, saracie in buzunarele romanilor.

VIDEO Esec al PSD in Parlament: motiunea de cenzura nu a mai fost dezbatuta si votata pentru ca nu a fost cvorum Ciolacu: A fost o strategie a PNL

PSD nu a reusit sa adune in sala de sedinta a Parlamentului suficienti senatori si deputati astfel incat motiunea de cenzura pe care a initiat-o sa fie dezbatuta si votata. Sansele ca lista de prezenta sa fie completa au fost mici inca de la inceputul sedintei. Cu doar 170 de parlamentari care au raspuns la apel, sedinta a fost suspendata pentru o ora. Aceasta a fost reluata cu un apel nominal, insa numarul parlamentarilor a fost de doar 226, insuficienti pentru dezbatere si vot.

Nu s-a intrunit cvorumul la sedinta Parlamentului privind motiunea de cenzura. PSD ar putea decide marti ce se intampla cu social-democratii care au lipsit de la sedinta

UPDATE, 31 august, ora 17 Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a facut noi declaratii, luni, si sustine ca a existat o strategie a PNL de a nu se face cvorumul. Dupa cum ati vazut, a fost o.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )