Libnet.ro
UNICEF

08:15

Motiunea de cenzura a fost citita in plenul Parlamentului. Majoritatea PSD, nesigura dupa triumful opozitiei

Antena3 Antena3,
Motiunea de cenzura a fost citita in plenul Parlamentului. Majoritatea PSD, nesigura dupa triumful opozitiei

Motiunea de cenzura a Opozitiei va fi citita joi in Parlament. Votul care ar putea trimite Guvernul Dancila acasa se va da insa saptamana viitoare si nu in acest weekend, asa cum au dorit social. continuă pe Antena3

VIDEO Motiunea pentru debarcarea premierului Viorica Dancila a fost citita in plenul Parlamentului. Votul, joia viitoare - UPDATE

Motiunea de cenzura la adresa Guvernului Dancila - intitulata Ca sa reconstruim Romania, Guvernul Dancila trebuie demis de urgenta! - a fost citita in plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului. Dezbaterea si votul vor avea loc peste o saptamana. Calendarul a fost stabilit miercuri, in urma unei sedinte de plen in care PSD a esuat in planul de a impune sambata votul la motiune.

Motiunea de cenzura va fi citita in Parlament. Majoritatea PSD, nesigura dupa triumful opozitiei

Motiunea de cenzura a Opozitiei va fi citita joi in Parlament. Votul care ar putea trimite Guvernul Dancila acasa se va da insa saptamana viitoare si nu in acest weekend, asa cum au dorit social.

Oficial. Motiunea de cenzura a fost depusa: 4 parlamentari PSD au trecut de partea Opozitiei. Turcan: PSD vrea ca motiunea sa fie citita noaptea, ca hotii!

Opozitia a depus motiunea de cenzura marti seara, urmand ca Birourile Permanente reunite ale Parlamentului sa stabileasca calendarul pentru citirea si votul acesteia.

Motiunea de cenzura a fost citita intr-o sala aproape goala

Senatul si Camera Deputatilor s-au reunit, in sedinta comuna, pentru citirea motiunii de cenzura, care va fi dezbatuta si votata joia viitoare. Documentul a fost prezentat de senatorul PNL Florin Citu, intr-o sala aproape goala: dintr-un total de 465.

OPOZITIA SE IMPUNE IN PLENUL PARLAMENTULUI PSD, in degringolada

Marcel Ciolacu, presedintele Camerei Deputatilor: Matematic, am pierdut majoritatea PSD a pierdut majoritatea parlamentara. Opozitia s-a impus in plenul reunit al celor doua Camere si a reusit sa anuleze decizia Birourilor Permanente, care stabilea ca motiunea de cenzura sa fie dezbatuta si votata sambata, 5 octombrie. Cu 194 de voturi impotriva si 181 de voturi pentru, noua coalitie din Parlament, PNL-USR-PMP-ALDE-Pro Romania-UDMR-minoritatile nationale si o parte dintre fostii parlamentari social-democrati au respins ordinea de zi supusa la vot de Florin Iordache, vicepresedintele Camerei Deputatilor, si de Titus Corlatean, vicepresedintele Senatului.

Este scandal urias in plenul Parlamentului inainte de citirea motiunii de cenzura

UPDATE - Este scandal urias in plenul Parlamentului inainte de citirea motiunii de cenzura. Opozitia a cerut vehement ca dezbaterile si votul motiunii sa aiba loc luni si nu sambata asa cum s-a decis.

KLAUS IOHANNIS: Romaniei i-ar fi fost mult mai bine fara PSD

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, ca Romaniei i-ar fi fost mult mai bine fara PSD, partid care a tinut tara in loc si a inhibat dezvoltarea, seful statului precizand ca abia asteapta sa treaca motiunea de cenzura.

Klaus Iohannis, mesaj din Cluj-Napoca: Romaniei i-ar fi fost mult mai bine fara PSD. Astept sa treaca motiunea

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, ca Romaniei i-ar fi fost mult mai bine fara PSD, partid care a tinut tara in loc si a inhibat dezvoltarea, seful statului precizand ca abia asteapta sa.

Motiunea de cenzura citita in Parlament. Sala este aproape goala. Majoritatea PSD, nesigura dupa triumful opozitiei

Motiunea de cenzura a Opozitiei va fi citita joi in Parlament. Votul care ar putea trimite Guvernul Dancila acasa se va da insa saptamana viitoare si nu in acest weekend, asa cum au dorit social.

LIVETEXT Senatorul PNL Florin Citu citeste motiunea de cenzura in plen. Noile calcule arata ca Guvernul poate fi demis

Motiunea de cenzura a fost citita azi in plenul reunit al Parlamentului, votul urmand a fi dat joia viitoare. Noile calcule parlamentare arata ca Opozitia va strange numarul necesar de voturi pentru a demite Guvernul Dancila.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,295 seconds )