Libnet.ro
UNICEF

14:15

Motiunea de cenzura va fi citita in Parlament. Majoritatea PSD, nesigura dupa triumful opozitiei

Antena3 Antena3,
Motiunea de cenzura va fi citita in Parlament. Majoritatea PSD, nesigura dupa triumful opozitiei

Motiunea de cenzura a Opozitiei va fi citita joi in Parlament. Votul care ar putea trimite Guvernul Dancila acasa se va da insa saptamana viitoare si nu in acest weekend, asa cum au dorit social. continuă pe Antena3

Motiunea de cenzura citita in Parlament. Sala este aproape goala. Majoritatea PSD, nesigura dupa triumful opozitiei

Motiunea de cenzura a Opozitiei va fi citita joi in Parlament. Votul care ar putea trimite Guvernul Dancila acasa se va da insa saptamana viitoare si nu in acest weekend, asa cum au dorit social.

Motiunea de cenzura a fost citita in plenul Parlamentului. Majoritatea PSD, nesigura dupa triumful opozitiei

Motiunea de cenzura a Opozitiei va fi citita joi in Parlament. Votul care ar putea trimite Guvernul Dancila acasa se va da insa saptamana viitoare si nu in acest weekend, asa cum au dorit social.

Motiunea de cenzura, citita in Parlament. Care sunt principalele reprosuri ale Opozitiei: Guvernul Dancila poate sa fie numit guvernul sanselor ratate pentru Romania. Tara pierde oportunitati in fiecare zi (VIDEO)

Motiunea de cenzura initiata de PNL si intitulata Ca sa reconstruim Romania, Guvernul Dancila trebuie demis urgent a fost citita joi dimineata in plenul Parlamentului. Votul asupra documentului a fost.

PARLAMENT: Motiunea de cenzura - citita in plenul reunit

Senatul si Camera Deputatilor se reunesc, joi dimineata, in sedinta comuna, pentru citirea motiunii de cenzura, care va fi dezbatuta si votata saptamana viitoare, pe 10 octombrie.

Opozitia a depus motiunea de cenzura. Turcan: Patru parlamentari PSD au votat motiunea

Liderii opozitiei depun la acesta ora motiunea de cenzura pentru caderea Guvernului Dancila. in acest moment se ia in calcul inclusiv faptul ca in weekend sa fie convocat plenul Parlamentului pentru votul.

VIDEO O prima victorie pentru Opozitie: programul impus de PSD pentru motiune a fost respins Ciolacu: Matematic, PSD a pierdut majoritatea Motiunea va fi votata joia viitoare

Calendarul citirii si dezbaterii motiunii de cenzura, impus dimineata de PSD in Birourile Permanente, a fost respins la vot in plen, cu 194 de voturi. Matematic, PSD a pierdut majoritatea, nu s-a aprobat ordinea de zi, a declarat presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, la finalul sedintei in care parlamentarii opozitiei au scandat Demisia. in final, conducerea Parlamentului a decis ca motiunea de cenzura sa fie citita joi si va fi votata peste o saptamana, joia viitoare.

Oficial. Motiunea de cenzura a fost depusa: 4 parlamentari PSD au trecut de partea Opozitiei. Turcan: PSD vrea ca motiunea sa fie citita noaptea, ca hotii!

Opozitia a depus motiunea de cenzura marti seara, urmand ca Birourile Permanente reunite ale Parlamentului sa stabileasca calendarul pentru citirea si votul acesteia.

Mutare strategica PSD. Cand va fi votata motiunea de cenzura in Parlament

Scandalul motiunii de cenzura este departe de a se fi terminat. Opozitia a depus marti motiunea, iar.

CTP, despre motiunea de cenzura si un eventual PSD dupa PSD: O data in viata sunt de acord cu Dragnea

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a declarat miercuri la Digi 24 ca este pentru prima data de acord cu Liviu Dragnea care cere din inchisoare dizolvarea PSD. in opinia sa, asta este miza motiunii, si nu alte scopuri ale bufetariei interne a Parlamentului, intre care scoaterea din joc a premierului candidat la prezidentiale.

Ponta: Motiunea de cenzura are mari sanse sa treaca. Sa ne gandim la ce va fi dupa. Care este prima solicitare a liderului Pro Romania

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat ca, pentru prima data din 2012 pana in prezent, o motiune de cenzura are sansa sa treaca.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2417 seconds )