Libnet.ro
UNICEF

01:05

Motiunea de cenzura impotriva Guvernului, tinuta inca la sertar. Cand decide PSD votul pentru demiterea lui Orban

Antena3 Antena3,
Motiunea de cenzura impotriva Guvernului, tinuta inca la sertar. Cand decide PSD votul pentru demiterea lui Orban

Conducerea PSD a amanat din nou luarea unei decizii in privinta zilei in care sa fie votata motiunea de cenzura. Surse din partid sustin ca este posibila varianta ca votul sa aiba loc dupa decizia CCR, asa cum a cerut si premierul Ludovic Orban. continuă pe Antena3

Eugen Tomac: Motiunea nu trece.Tara se afla pe marginea prapastiei, iar PSD se pregateste sa-i dea un branci fatal

Liderul PMP Eugen Tomac sustine ca motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban nu va trece. Sa depui motiune de cenzura intr-o situatie de urgenta este un act iresponsabil si cinic. Doar Ciolacu si ai lui sunt capabili, din ratiuni electorale marunte, sa isi imagineze ca exista optiunea de a suprapune o criza politica peste cea sanitara, economica, sociala, a scris Eugen Tomac pe Facebook. PMP nu voteaza motiunea PSD.

TikTok depune plangere impotriva guvernului american

TikTok a confirmat ca va depune luni o plangere impotriva guvernului american, ca raspuns la ordinul executiv al lui Donald Trump, care acuza compania ca spioneaza in numele Beijingului si vrea sa interzica orice tranzactie in viitorul apropiat a TikTok cu parteneri din Statele Unite, potrivit AFP.

VIOLETA ALEXANDRU, DESPRE MOTIUNEA DE CENZURA: PSD, de fapt, nici nu isi doreste sa preia guvernarea

Presedintele PNL Bucuresti, Violeta Alexandru, sustine ca Partidul Social Democrat, initiatorul motiunii de cenzura impotriva Guvernului Orban, nu isi doreste sa preia guvernarea, pentru ca nu este usor sa gestionezi o criza.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )