Libnet.ro
UNICEF

18:00

Motiunea de cenzura, votata azi in Parlament. Calin Popescu Tariceanu: Va spun lucruri care stiu ca va dor

Antena3 Antena3,
Motiunea de cenzura, votata azi in Parlament. Calin Popescu Tariceanu: Va spun lucruri care stiu ca va dor

UPDATE Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, considera ca guvernarea coalitiei PSD-ALDE, nu este una perfecta. Am stiut ca aceasta motiune nu este una serioasa, am vazut ca a fost. continuă pe Antena3

Motiunea de cenzura, votata azi in Parlament. Toti ministrii, convocati de Viorica Dancila in Parlament

UPDATE Ministrii cabinetului Dancila au fost chemati la Parlament de catre premierul Viorica Dancila, marti, la ora 13:30. Acestia vor fi prezenti in sala unde se va vota motiunea de.

Motiunea de cenzura, votata azi in Parlament. Viorica Dancila: Nu am nicio emotie

UPDATEPlenul reunit al Parlamentului dezbate si voteaza, marti, incepand de la ora 14. 00, motiunea de cenzura a opozitiei. Este nevoie de 233 de voturi favorabile pentru ca Guvernul sa.

Motiunea de cenzura, votata azi in Parlament. Votul a inceput

UPDATESerban Nicolae a luat cuvantul dupa ce a fost citita motiune de cenzura impotriva Guvernului Dancila. Spre deosebire de majoritatea semnatarilor, eu chiar am citit acest text si nu am cum sa.

Motiunea de cenzura, votata azi in Parlament. Serban Nicolae: Am citit textul. E o motiune politica

UPDATESerban Nicolae a luat cuvantul dupa ce a fost citita motiune de cenzura impotriva Guvernului Dancila. Spre deosebire de majoritatea semnatarilor, eu chiar am citit acest text si nu am cum sa.

Motiunea de cenzura, votata azi in Parlament. Dan Barna: Acest guvern este creatia unui om care a crezut ca este mai presus de lege

UPDATEPresedintele USR, Dan Barna a declarat inaintea votului motiunii de cenzura ca Guvernul Dancila a fost o greseala de la bun inceput. Acest guvern este creatia unui om care a crezut ca .

Motiunea de cenzura, votata azi in Parlament. Viorica Dancila: Opozitia, incapabila sa vina cu un proiect

UPDATE Premierul Viorica Dancila a declarat inaintea votului motiunii de cenzura ca intregul text al motiuniidemonstreaza incapacitatea opozitiei de a livra un proiect serios. Domnule presedinte.

CALIN POPESCU TARICEANU: CSM sa desecretizeze anexele protocoalelor SRI-DNA-instante

Presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu solicita CSM sa desecretizeze anexele protocoalelor SRI-DNA-instante, iar presedintelui Klaus Iohannis sa ceara SRI sa faca publice toate informatiile privind protocoalele, recomandandu-i sa fie macar o data presedintele romanilor si nu doar al baietilor cu ochi albastri.

Calin Popescu-Tariceanu solicita CSM desecretizarea protocoalelor dintre DNA-SRI si instante

Calin Popescu Tariceanu reactioneaza la dezvaluirile privind raportul Inspectiei Judiciare despre protocoalele secrete dintre SRI-DNA-instante de judecata, care ar contine 19 anexe secretizate si someaza CSM.

Motiunea de cenzura, votata azi in Parlament. Moment decisiv pentru Guvernul Dancila

Calin Popescu Tariceanu, mesaj ironic dupa motiune: E greu, baieti, fara liste suplimentare? E greu!

Motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila a fost respinsa, marti, de Parlament. Au fost inregistrate 200 de voturi favorabile, 7 impotriva si 3 abtineri, fiind necesare 233 de voturi favorabile pentru.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )