Libnet.ro
UNICEF

01:05

Motiunea de cenzura, votata azi in Parlament. Viorica Dancila: Opozitia, incapabila sa vina cu un proiect

Antena3 Antena3,
Motiunea de cenzura, votata azi in Parlament. Viorica Dancila: Opozitia, incapabila sa vina cu un proiect

UPDATE Premierul Viorica Dancila a declarat inaintea votului motiunii de cenzura ca intregul text al motiuniidemonstreaza incapacitatea opozitiei de a livra un proiect serios. Domnule presedinte. continuă pe Antena3

Motiunea de cenzura, votata azi in Parlament. Viorica Dancila: Nu am nicio emotie

UPDATEPlenul reunit al Parlamentului dezbate si voteaza, marti, incepand de la ora 14. 00, motiunea de cenzura a opozitiei. Este nevoie de 233 de voturi favorabile pentru ca Guvernul sa.

Motiunea de cenzura, votata azi in Parlament. Toti ministrii, convocati de Viorica Dancila in Parlament

UPDATE Ministrii cabinetului Dancila au fost chemati la Parlament de catre premierul Viorica Dancila, marti, la ora 13:30. Acestia vor fi prezenti in sala unde se va vota motiunea de.

Motiunea de cenzura, votata azi in Parlament. Votul a inceput

UPDATESerban Nicolae a luat cuvantul dupa ce a fost citita motiune de cenzura impotriva Guvernului Dancila. Spre deosebire de majoritatea semnatarilor, eu chiar am citit acest text si nu am cum sa.

Motiunea de cenzura, votata azi in Parlament. Serban Nicolae: Am citit textul. E o motiune politica

UPDATESerban Nicolae a luat cuvantul dupa ce a fost citita motiune de cenzura impotriva Guvernului Dancila. Spre deosebire de majoritatea semnatarilor, eu chiar am citit acest text si nu am cum sa.

Motiunea de cenzura, votata azi in Parlament. Dan Barna: Acest guvern este creatia unui om care a crezut ca este mai presus de lege

UPDATEPresedintele USR, Dan Barna a declarat inaintea votului motiunii de cenzura ca Guvernul Dancila a fost o greseala de la bun inceput. Acest guvern este creatia unui om care a crezut ca .

Motiunea de cenzura, votata azi in Parlament. Moment decisiv pentru Guvernul Dancila

Motiunea de cenzura, votata azi in Parlament. Calin Popescu Tariceanu: Va spun lucruri care stiu ca va dor

UPDATE Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, considera ca guvernarea coalitiei PSD-ALDE, nu este una perfecta. Am stiut ca aceasta motiune nu este una serioasa, am vazut ca a fost.

Motiunea de cenzura a picat, iar Viorica Dancila ramane neatinsa

Motiunea de cenzura a picat. Asta inseamna ca Guvernul condus de Viorica Dancila va ramane la putere, in ciuda eforturilor concertate ale partidelor din opozitie. Nici macar aceasta alianta fortata nu a reusit sa darame guvernul format de majoritatea PSD si ALDE. Asta spune multe despre forta opozitiei. Motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila a .

Motiunea de cenzura, votata azi in Parlament. De cate voturi mai are nevoie Opozitia

Motiunea de cenzura intitulata Guvernul Dancila trebuie demis! Fara OUG-uri, fara parole de acces si fara cozi la vot va fi dezbatuta si votata marti de plenul reunit al.

Marius Pieleanu: Motiunea nu va trece, insa Viorica Dancila trebuie sa faca o reevaluare. Acolo este o nenorocire

Sociologul Marius Pieleanu a declarat ca daca motiunea de cenzura impotriva Guvernului nu va trece, Partidul Social Democrat este nevoit sa identifice cele mai bune resurse competente. Potrivit sociologului,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )