Libnet.ro
UNICEF

01:05

Motiunea simpla impotriva ministrului Justitiei, adoptata de Camera Deputatilor. Raluca Pruna: Daca premierul va decide ca trebuie sa plec, voi pleca (VIDEO)

B1 B1,
Motiunea simpla impotriva ministrului Justitiei, adoptata de Camera Deputatilor. Raluca Pruna: Daca premierul va decide ca trebuie sa plec, voi pleca (VIDEO)

Camera Deputatilor a adoptat marti motiunea simpla impotriva ministrului Justitiei, cu 155 de voturi pentru, informeaza B1 TV. Motiunea a fost depusa de PSD dupa ce Raluca Pruna a declara. continuă pe B1

Motiunea simpla impotriva ministrului Justitiei, Raluca Pruna, a fost adoptata de plenul Camerei Deputatilor

Motiunea simpla pe Justitie depusa de PSD la Camera Deputatilor a fost adoptata, marti, de plen cu 155 voturi pentru. Un numar de 60 de deputati nu si-au exprimat votul. Motiunea a fost.

Motiunea impotriva ministrului Justitiei, la vot

Motiunea Si minciunea poata sa ucida, depusa de PSD impotriva ministrului Justitiei, va fi supusa, astazi, votului in plenul Camerei Deputatilor. Raluca Pruna se va adresa deputatilor, inainte de vot, la ora 11.

Deputatii au adoptat motiunea PSD contra ministrului Justitiei. Raluca Pruna, in plen: Sunt in fata dvs. pentru ca am spus, intr-un limbaj plastic, ca imparatul este gol. Dragnea: Sunt curios cum spui adevarul cand minti

Deputatii au adoptat motiunea PSD contra ministrului Justitiei. Ministrul Raluca Pruna a vorbit, marti, in fata deputatilor pe tema motiunii.

Deputatii voteaza marti motiunea PSD contra ministrului Justitiei. Raluca Pruna, in fata plenului: Sunt in fata dvs. pentru ca am spus, intr-un limbaj plastic, ca imparatul este gol. Dragnea: Sunt curios cum spui adevarul cand minti

Ministrul Raluca Pruna se va adresa deputatilor, marti, la solicitarea sa, pe tema motiunii simple privind Justitia, inainte de vot, a decis Biroul permanent al Camerei Deputatilor.

Deputatii voteaza marti motiunea PSD contra ministrului Justitiei, dupa ce Raluca Pruna se va adresa plenului

Ministrul Raluca Pruna se va adresa deputatilor, marti, la solicitarea sa, pe tema motiunii simple privind justitia, inainte de vot, a decis Biroul permanent al Camerei Deputatilor, citat de Agerpres.

Ciolos ignora Parlamentul: Pruna ramane in functie, dupa ce motiunea simpla a trecut

Premierul Dacian Ciolos a luat nota de motiunea simpla votata in Parlament impotriva ministrului Justitiei Raluca Pruna si considera ca aceasta trebuie sa ramana in functie.

Reactia ministrului Justitiei, dupa ce deputatii au votat motiunea simpla contra sa

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, a afirmat ca motiunea simpla care a fost adoptata marti de Camera Deputatilor nu are repercusiuni directe si, daca premierul va permite, va ramane pana la.

Klaus Iohannis: Premierul Dacian Ciolos, impreuna cu ministrul Raluca Pruna, trebuie sa analizeze decizia deputatilor de a adopta motiunea simpla pe Justitie

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, despre adoptarea motiunii simple pe Justitie in Camera Deputatilor, ca premierul Dacian Ciolos ar trebui sa faca o analiza, impreuna cu ministrul Raluca Pruna.

Deputatii au adoptat motiunea PSD contra ministrului Raluca Pruna: Sunt in fata dvs. pentru ca am spus, intr-un limbaj plastic, ca imparatul este gol. Dragnea: Sunt curios cum spui adevarul cand minti. Cum reactioneaza premierul Ciolos

Premierul Ciolos a luat nota de motiunea simpla votata in Parlament impotriva ministrului Raluca Pruna dar considera ca aceasta trebuie sa ramana in functie intrucat parlamentarii nu au avut obiectii asupra mandatului ei, ci au clarificat anumite declaratii ale acesteia.

Lista PNL pentru alegerile parlamentare. Amiralul Vergil Chitac este candidat la Senat, iar fostul director al Fiscului Bogdan Hutuca, la Camera Deputatilor

Liberalii mizeaza pe nume noi in alegerile parlamentare din 11 decembrie ac. Niciun parlamentar cu state vechi nu se regaseste pe lista candidatilor la scrutinul pentru Senat si Camera Deputatilor. Vergil Chitac are prima sansa la Senat, iar Bogdan Hutuca - la Deputati.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )