Libnet.ro
UNICEF

01:05

Motiunea simpla impotriva ministrului Sanatatii, dezbatuta in Camera Deputatilor

Adevărul Adevărul,
Motiunea simpla impotriva ministrului Sanatatii, dezbatuta in Camera Deputatilor

Motiunea simpla pe care PSd a depus-o impotriva ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, este dezbatuta, marti de Camera Deputatilor si va fi votata miercuri. continuă pe Adevărul

Motiunea simpla impotriva ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, dezbatuta in Camera Deputatilor: Cand va avea loc votul

Motiunea simpla impotriva ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, intitutala Sanatatea romanilor nu este firma de pompe funebre, va fi dezbatuta, marti, in plenul Camerei Deputatilor. Sedinta este.

Motiunea simpla impotriva ministrului Sanatatii va fi dezbatuta azi in Camera Deputatilor

Motiunea simpla pe care PSD a depus-o impotriva ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, este dezbatuta, azi de Camera Deputatilor si va fi votata miercuri.

Mihai Popsoi: Motiunea simpla impotriva ministrei Sanatatii este un test pentru demiterea intregului Guvern

Motiunea simpla adresata ministrei Sanatatii, Muncii si Protectiei Sociale, Viorica Dumbraveanu, va fi un test privind demiterea intregului cabinet de ministri. Despre acest lucru a vorbit deputatul Partidului Actiune si Solidaritate Mihai Papusoi in platoul emisiunii Ora Expertizei de la postul de televiziune Jurnal TV, transmite IPN.

Opozitia vrea demisia lui Nelu Tataru in criza COVID-19. Ce acuzatii i se aduc ministrului

Opozitia cere demisia ministrului Sanatatii. Motiunea simpla impotriva ministrului Sanatatii este dezbatuta astazi in Camera Deputatilor. Social - democratii il acuza pe Nelu Tataru ca in ultima perioada a dat mai multe tunuri si a fost preocupat sa faca numiri controversate in consiliile de la Unifarm sau Antibiotice Iasi.

Directorul Spitalului Municipal din Ramnicu Sarat a demisionat, suparat ca nu a fost anuntat de vizita ministrului Sanatatii

Directorul Spitalului Municipal Ramnicu Sarat, Adrian Danielescu, si-a inaintat demisia, luni, la doar o zi dupa vizita ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, la unitatea medicala suport Covid din judetul Buzau. Danielescu s-ar fi suparat ca nu a fost anuntat de vizita ministrului Sanatatii, iar Nelu Tataru a fost intampinat de primar si managerul medical.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )