Libnet.ro
UNICEF

01:05

Motivare instanta: George Copos avea o predilectie spre evaziune fiscala si se specializase in aceasta fapta

Hotnews Hotnews,
 Motivare instanta: George Copos avea o predilectie spre evaziune fiscala si se specializase in aceasta fapta

Fostul patron al Rapidului George Copos avea o predilectie pentru faptele de evaziune fiscala - trei retinute de judecatorul care a dispus sporirea pedepsei sale cu o jumatate de an de inchisoare - si se specializase in comiterea acestei infractiuni, arata magistratul in motivarea decizie sale, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

Instanta: George Copos avea o predilectie spre evaziune fiscala si se specializase in aceasta fapta

Fostul patron al Rapidului, George Copos avea o predilectie pentru faptele de evaziune fiscala si se specializase in comiterea acestei infractiuni. Asta arata magistratul de la Judecatoria Sectorului 5, in motivarea decizie prin care a marit pedeapsa omului de afaceri cu sase luni.

Instanta: George Copos avea o predilectie spre evaziune fiscala si se specializase in comiterea acestei infractiuni

George Copos, fostul patron al clubului rapid, avea o predilectie pentru faptele de evaziune fiscala - trei retinute de judecatorul care a dispus sporirea pedepsei sale cu o jumatate de an de inchisoare - si se.

Cum motiveaza instanta majorarea pedepsei lui George Copos

Magistratul de la Judecatoria Sectorului 5 care a decis sporirea cu sase luni a pedepsei lui George Copos de patru ani de inchisoare arata in motivarea deciziei ca cele trei fapte de evaziune fiscala comise de acesta, pentru care a fost condamnat, denota o predilectie si o specializare in comiterea acestui tip de fapta, relateaza Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )