Libnet.ro
UNICEF

09:15

5 motive pentru care asigurarea internationala de sanatate este cea mai buna alegere pentru familia ta

B1 B1,
5 motive pentru care asigurarea internationala de sanatate este cea mai buna alegere pentru familia ta

Conform SunLife, renumit furnizor de servicii financiare, oamenii fericiti sunt si cei care aleg, cel mai des, sa investeasca in planuri de asigurare medicala pentru ei si familia lor. Mai exact,. continuă pe B1

Aceasta este cea mai frumoasa femeie arbitru din lume. Greu sa joci fotbal cand este pe teren - GALERIE FOTO

Karolina Bojar este cea mai noua senzatie pe internet, dupa ce in presa poloneza au aparut poze cu ea la un meci de fotbal. Karolina nu este un simplu suporter, ci una dintre putinele femei care au.

Comoara gasita in Romania. Ministrul Energiei: Este cea mai mare descoperire

Ministrul Energiei, Toma Petcu, a declaragt ca zacamantul de la Caragele este cea mai mare descoperire de hidrocarburi a statului roman din ultimii 30 de ani. Doar acest zacamant, care urmeaza .

Promoveaza Mihai Bendeac VIOLUL?! Clipul despre siluirea Anei Maria Mocanu pentru care ar putea fi scos de pe TV (VIDEO)

Mihai Bendeac este implicat intr-un scandal online urias din cauza unor afirmatii pe care le-a facut cu doi ani in urma despre o fosta asistenta tv. Actorul a luat in deradere marturiile An.

5 motive pentru care partenerii isi pierd dorinta sexuala

Chiar daca nu e pe primul loc, sexul joaca un rol important intr-un cuplu. Ideea de a petrece momente romantice cu partenerul tau este aproape intotdeauna binevenita, insa nu si atunci cand unul dintre voi isi pierde dorinta de a face dragoste. Iata care ar putea fi principalele motive:.

Deputat PSD: Forma de guvernamant in Romania este cea a Partidului Social Democrat

Membrii PSD au probleme la capitolul forma de guvernamant a tarii, care este mentionata in Constitutia Romaniei, dar se pare ca nu au avut curiozitatea sa deschida cartea care ar trebui.

Incredibil! Care este CEL MAI ABERANT MOTIV pentru care un om a putut muri

Pe internet a aparut o fotografie in care se pot observa cele mai aberante diagnostice din anii '40. in imagine nu apare nici-o parafa, insa documentul pare original. Oricum ar fi, ni s-a parut.

Motivul pentru care Simona Halep nu a castigat un Grand Slam pana acum. Simona a platit pretul!

Simona Halepa ajuns numarul unu mondial si a anuntat in mai multe randuri ca obiectivul care i-a mai ramas in cariera este de a castiga cel putin un turneu de Grand Slam. Martina.

M-am indragostit doar o data, la 26 de ani. Motivul pentru care Corinei Chiriac ii e mai bine singura

Celebra cantareata Corina Chiriac a dezvaluit motivul din care ii este mai bine necasatorita. La 66 de ani talentata artista iubeste ceea ce face, relateaza clik. ro Corina Chiriac nu.

Motivul pentru care Corinei Chiriac ii e mai bine singura: M-am indragostit doar o data

Corina Chiriac 66 de ani) a vorbit despre unica ei dragoste neimplinita. N-a pronuntat numele barbatului, insa este cunoscut ca marea ei iubire a fost celebrul artist ceh Karel Gott, scrie.

Un barbat si-a dat foc in holul Primariei. Motivul pentru care a recurs la acest gest

Un barbat din Zalau si-a dat foc in holul Primariei, din cauza ca municipalitatea nu a acceptat solicitarea sa de a-si schimba locuinta sociala in care traieste. Potrivit Salajeanul. ro, acesta.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2337 seconds )