Libnet.ro
UNICEF

11:15

Motivul pentru care Corinei Chiriac ii e mai bine singura: M-am indragostit doar o data

Antena3 Antena3,
Motivul pentru care Corinei Chiriac ii e mai bine singura: M-am indragostit doar o data

Corina Chiriac 66 de ani) a vorbit despre unica ei dragoste neimplinita. N-a pronuntat numele barbatului, insa este cunoscut ca marea ei iubire a fost celebrul artist ceh Karel Gott, scrie. continuă pe Antena3

M-am indragostit doar o data, la 26 de ani. Motivul pentru care Corinei Chiriac ii e mai bine singura

Celebra cantareata Corina Chiriac a dezvaluit motivul din care ii este mai bine necasatorita. La 66 de ani talentata artista iubeste ceea ce face, relateaza clik. ro Corina Chiriac nu.

Motivul pentru care nu e bine sa mancam mai mult de 500 de grame de fructe pe zi: Toata fructoza se duce in ficat dupa care...

Nu e bine sa mancam mai mult de 500 de grame de fructe pe zi. Fructoza oboseste ficatul. Toata lumea stie ca alcoolul e un produs care se metabolizeaza exclusiv in ficat si ca urmare,.

Motivul pentru care tot mai multe femei au renuntat la sutien. S-au lasat fotografiate cu rusinea la vedere. Dovada

Tot mai multe tinere, dar si doamne trecute de primavara vietii au adoptat o practica cu adevarat revolutionara pentru o lume plina de inhibitii. Au renuntat la sutiene pe care le-au considerat accesorii.

Motivul pentru care Nelu Curca din La bloc s-a calugarit

Actorul Mihai Coada, cunoscut publicului din serialul La Bloc datorita personajului Nelu Curca, a ales calea credintei, apropiindu-se din ce in ce mai tare de cele sfinte. Actorul a fost.

Primarul unei comune aradene cu 1.500 de locuitori a cumparat fara licitatie 760 de cosuri de gunoi stradale, pentru care trebuie sa achite de 3 ori veniturile comunei in 2017

Primarul comunei aradene Archis, Nicolae Valea PSD), a cumparat, fara organizarea unei licitatii, 760 de cosuri de gunoi stradale, pentru care are de achitat peste 670. 000 de lei, adica de trei ori veniturile comunei in 2017, potrivit unor documente obtinute de agentia News. ro. Toate satele care apartin de comuna au in total mai putin de 20 de kilometri de strazi, cu 640 de case si 1. 500 de locuitori. Primaria a folosit doar jumatate dintre cosuri, pentru ca pe restul nu mai are loc sa le instaleze, celelalte fiind depozitate. Conform calculelor, fiecare cos de gunoi a costat peste 800 de lei, in conditiile in care pe internet firmele vand produse similare cu 130 - 200 de lei.

Motivul incredibil pentru care Codin Maticiuc i-a scris lui Dragnea. Nu cred ca sunteti nici dvs raul politic absolut

Codin Maticiuc i-a transmis un mesaj emotionant sefului PSD, Liviu Dragnea, in care ii vorbeste acestuia despre cazul tinerei bolnave de scleroza multipla, care a ramas fara pensie si il.

Motivul pentru care Simona Halep a plans nopti in sir si nimeni nu a putut sa o consoleze

Simona Halep a ajuns numarul 1 mondial in acest an, fructificand a patra sansa pe care a avut-o pentru a urca in varful ierarhiei.

Fenomen spectaculos pe cer. La ce ora poate fi vazuta cel mai bine ploaia de meteori Orionide

Unul dintre cele mai impresionante spectacole ale cerului va atinge apogeul la acest sfarsit de saptamana, intre 20 si 22 octombrie, cand va fi cel mai vizibila ploaia de meteori Orionide,.

Voi stiti care sunt cele mai rapide 10 limuzine de lux? Iata-le!

Stiti expresia aceea design to impress? Ei bine, ea se aplica excelent in cazul limuzinelor de lux. Aceasta categorie de masini este menita sa atraga atentia.

Iata care sunt cele mai puternice zodii. Acesti nativi nu se tem de nimic

Exista nativi care nu se tem de nimic in viata. Iar acestia fac parte din anumite semne zodiacale. Aflati care sunt acestea in continuare. Berbecul este unul dintre cele mai puternice semne.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )