Libnet.ro
UNICEF

23:00

4 motive pentru care iti este mai mereu foame. Tu stiai despre ele?

Antena3 Antena3,
4 motive pentru care iti este mai mereu foame. Tu stiai despre ele?

Exista caracteristici care clasifica alimentele in functie de nivelul lor de satietate, insa nutritionistii sustin ca nu este singurul criteriu la care trebuie sa fim atenti cand ne confruntam cu. continuă pe Antena3

Motive pentru care iti este mereu foame, mai ales in timpul dietei

Stresul, somnul insuficient sau consumul de shake-uri sunt doar cateva din motivele care pot duce la senzatia continua de foame.

S-au introdus camerele care iti dau amenda pentru smartphone la volan, automat

La fel cum exista camere care iti dau amenda de viteza si iti ofera si o poza din acel moment, au fost introduse camere care te amendeaza daca iti folosesti telefonul la volan. Cu.

Motivul absurd pentru care FRF nu l-a invitat pe Gica Hagi la tragerea la sorti Euro 2020. Mesajul lui Razvan Burleanu

Federatia Romana de Fotbal FRF) a fost criticata dur pentru ca nu l-a invitat pe Gica Hagi la evenimentul organizat la Romexpo, in cadrul caruia s-au tras la sorti grupele pentru Euro 2020. Presedintele FRF, Razvan Burleanu, si-a cerut scuze public, precizand ca oficialii pur si simplu au uitat de Hagi. Reactia lui Razvan Burleanu, .

Victor Ponta dezvaluie motivul pentru care Mihai Tudose a plecat din Pro Romania. Fostul premier si-a postat demisia pe Facebook

Daca mariajul dintre Mihai Tudose si Victor Ponta a fost unul sub bune auspicii, se pare ca acum s-a pronuntat divortul dintre cei doi! Victor Ponta a dezvaluit motivul plecarii fostului Premier din structura de partid. Victor Ponta dezvaluie motivul pentru care Mihai Tudose a plecat din Pro Romania. Victor Ponta dezvaluie motivul pentru care .

Testul banal care iti arata daca ai cancer! Priveste cu atentie daca ai spatiul acesta intre unghii. iti poate salva viata!

Un simplu test care presupune lipirea degetelor indicatoare, de la cele doua maini, unghie peste unghie, ar putea sa dezvaluie daca suferi sau nu de cancer pulmonar. Teoria care sta la baza acestui test, numit.

Caru cu vedete: Andreea Banica, afacere colosala pe Litoral. Si-a vandut vila din Eforie si isi face hotel; Scarlett Johansson a dezvaluit motivul pentru care a divortat de Ryan Reynolds

Lavinia Parva, schimbare de look la 35 de ani. Dupa ce in ultima luna de sarcina ajunsese de nerecunoscut, acumuland nu mai putin de 30 de kilograme, Lavinia Parva a revenit in timp record la silueta care a consacrat-o. De altfel, la nici. Dana Nalbaru recunoaste ca relatia cu Dragos Bucur nu este perfecta. Acasa ne mai batem cap in cap. El are incredere in mine, in ce fac eu, eu am incredere in ce face el. E destul de armonios asa, nu ne batem cap in cap, cel putin.

Utile: Accidentul vascular cerebral, pe intelesul tuturor. Cum il prevenim si ce semne trebuie sa ne ingrijoreze; Durerea de spate este mai frecventa decat durerea de cap

Te intristeaza sarbatorile? Nu lasa depresia sa-si faca de cap. Fericirea celor din jur, cuprinsi de febra sarbatorilor si de goana dupa cadouri, le innegreste inimile celor care se simt singuri. Daca te intristeaza sarbatorile, nu esti unicul. Depresia. Cum sa mananci orezul ca sa slabesti? Metoda uimitoare care reduce numarul caloriilor la jumatate. Tot ce trebuie sa faci e sa il gatesti cu ulei de cocos si sa il lasi 12 ore la frigider inainte sa-l consumi. Potrivit medicilor, e mai indicat sa.

Pretul pe care Europa il plateste pentru gazul rusesc, cel mai mic din ultimii 15 ani. Profitul Gazprom s-a prabusit

Pretul pe care Europa il plateste pentru gazul rusesc a ajuns la cel mai redus nivel din ultimii 15 ani, potrivit datelor furnizate de gigantul Gazprom, scrie Moscow Times. Ultima oara cand gazul rusesc era.

Pretul pe care Europa il plateste pentru gazul rusesc, cel mai mic din ultimii 15 ani. Profitul Gazprom a cazut cu 45%

Pretul pe care Europa il plateste pentru gazul rusesc a cazut pana la cel mai redus nivel din ultimi 15 ani, potrivit datelor din contabilitatea Gazprom facute publice marti, scrie Moscow Times.

Utile: S-a descoperit cauza pentru care tot mai multi romani se imbolnavesc de cancer; Doua semne timpurii ale cancerului de colon, adesea ignorate

Evolutia bolilor autoimune a avut loc odata cu evolutia umana, iar acest lucru inca se intampla. Mutatiile genetice care ne permit sa luptam cu infectiile creeaza. Varicele se trateaza cel mai bine iarna. Amanarea inseamna doar complicatii si riscuri. Varicele sunt dilatatii patologice si permanente ale venelor ce apartin sistemului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,237 seconds )