Libnet.ro
UNICEF

11:30

6 motive pentru care mamele ar putea fi cei mai buni antreprenori

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
6 motive pentru care mamele ar putea fi cei mai buni antreprenori

Catre toate doamnele care au crescut copii: daca esti nou venita in lumea antreprenoriatului, schimbati cariera sau va intoarceti la locul de munca dupa ce ati trecut prin concediul de maternitate, cititi articolul potrivit. Fondatoarea YouthfulNest ,. continuă pe Wall-Street Ro

[P] 31 de motive pentru a alege gratarele de gradina PIATRAONLINE

Gradina a devenit un spatiu important care defineste conceptul de acasa acel loc intim si personal in care relaxarea este principala caracteristica. Amenajarea ei poate deveni un proiect important, caruia trebuie sa-i dedici timp si multa atentie, iar elementele care vor umple acest spatiu cu siguranta vor dicta ambianta. Gratarul a devenit un element important intr-o familie, care nu ar trebui sa lipseasca din gradina ta, mai ales ca in societatea romaneasca gratarul alaturi de prieteni a devenit o activitate cotidiana un prilej sau un motiv pentru care oamenii dragi se strang in jurul unei mese si petrec timp impreuna, asa cum este pentru francezi iesirea in parc la un picnic.

Care sunt cei mai bogati sportivi din lume. Topul este dominat de americani

Fotbalul si Formula 1 produc cel mai bine platiti sportivi din lume. Cand vine vorba despre nationalitati, americanii au cei mai multi. Printre cei mai bogati sportivi s-au strecurat si luptatori de MMA sau jucatori de golf.

Ce vanzari au inregistrat cei mai mari retaileri de fashion anul trecut in Romania

In ultimii ani, piata de fashion din Romania a evoluat semnificativ, insa cei care au profitat cel mai mult de aceasta crestere au fost brandurile internationale. Estimata sa ajunga la o valoare de 4,14 miliarde euro in acest an, in crestere cu.

Unul dintre cei mai cunoscuti chefi bucatari din intreaga lume s-a sinucis

Anthony Bourdain, unul dintre cei mai renumiti chefi bucatari din intreaga lume, s-a sinucis la varsta de 61 de ani. Acesta este cunoscut pentru colaborarea cu CNN unde realiza o emisiune de arta culinara in timp.

Unul dintre cei mai cunoscuti chefi bucatari din intreaga lume s-a sinucis (VIDEO)

Anthony Bourdain, unul dintre cei mai renumiti chefi bucatari din intreaga lume, s-a sinucis la varsta de 61 de ani. Acesta este cunoscut pentru colaborarea cu CNN unde realiza o emisiune de arta culinara in timp.

Cum afli aplicatiile care iti consuma cel mai mult timp pe iPhone

Daca simti ca petreci cea mai mare parte a zilei cu smartphone-ul in mana, ar fi bine sa stii principalul vinovat. Solutia implica sa inveti cum afli aplicatiile care iti consuma cel mai mult timp pe iPhone. Smartphone-ul este principalul viciu al secolului 21. S-au scris numeroase articole pe marginea acestui subiect, s-au efectuat numeroase [].

3 motive pentru a colabora cu un birou de traduceri

Poti apela oricand ala servicii complete de traduceri ale documentelor, indiferent de natura acestora sau de domeniul de business in care acestea acrediteaza anumite spete. De aceea, orice companie aflata intr-un acord comercial cu parteneri straini.

Unul dintre cei mai talentati tineri actori s-a stins din viata. Avea doar 20 de ani

Actorul Jackson Odell, cunoscut pentru rolul sau in serialul The Goldbergs, a murit. Avea doar 20 de ani. Odell a fost gasit mort in locuinta sa din California, au confirmat surse din politie pentru.

Alerta METEO: Vremea o ia razna in Romania in urmatoarea perioada! Care sunt zonele cele mai vizate de fenomenele extreme!

Pentru urmatoarele doua saptamani, meteorologii estimeaza o vreme in general calda si temperaturi normale pentru aceasta perioada, desi vor exista cateva intervale in care probabilitatea de ploi sub forma.

Motivul pentru care Printul Charles si-a aniversat ziua de nastere cu sase luni inainte

Printul Charles a sarbatorit de acum aniversarea de 70 de ani, desi el este nascut pe data de 14 noiembrie. Atunci cand urmeaza sa vii la tron, in linia succesorala, esti sarbatorit intregul an. Mai.

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )