Libnet.ro
UNICEF

14:30

Motivele pentru care este bine sa consumi ciocolata. Sigur nu stiai asta

Antena3 Antena3,
Motivele pentru care este bine sa consumi ciocolata. Sigur nu stiai asta

Ciocolata de calitate nu este doar un rasfat, ci si un aliment cu beneficii pentru sanatate. Zeci de studii au argumentat necesitatea consumului, iar motivele sunt cat se poate de serioase, informeaz. continuă pe Antena3

Mitropolia Ardealului: Motivele grave pentru care Cristian Pomohaci a fost dat afara din preotie

Motivele pentru care parintele Cristian Pomohaci a fost caterisit au fost dezvaluite de Mitropolia Ardealului. Aceasta a publicat motivarea deciziei de a-l exclude pe Pomohaci din preotie. Din comunicatul Mitropoli.

Cat de des si cand este bine sa iti sfintesti casa? Orice credincios trebuie sa stie asta

Parintele Visarion Alexa a explicat in detaliu, intr-un interviuacordat revisteiAvantaje, de ce este bine sa ne sfintim casa si cat de des ar trebui sa facem acest lucru pentru.

Iohannis: Romania nu a blocat si nu va bloca negocierile pentru Brexit. Este o prostie!

Presedintele Klaus Iohannis a respins, joi, informatiile aparute in presa britanica potrivit carora Romania, Germania si Franta ar cere blocarea negocierilor pentru Brexit. Este o prostie.

Minstrul Dezvoltarii, Sevil Shhaideh, la DNA, in dosarul in care este suspectata de abuz in serviciu

MInistrul Dezvoltarii, Sevil Shhaideh, a sosit miercuri la sediul DNA, unde ar urma sa aiba loc noi audieri in dosarul Belina, in care este suspectata de abuz in serviciu. Si Orlando Teodorovici se afla la sediul DNA, ca martor, potrivit.

Care este culoarea cea mai potrivita pentru casa ta

Culoarea pe care o au peretii locuintei tale poate schimba radical aspectul unei camere, asadar alegerea ei este foarte importanta.

Dragnea vs. Tudose: Pesedistii decid astazi pe cine dau afara din Guvern.Cine sunt ministrii de care este nemultumit premierul

Decizia privind schimbarile din Guvernul Tudose va fi luata joi, in sedinta Comitetului Executiv CEx) al PSD. Remanierea ii vizeaza pe cei trei ministri cu probleme penale - Sevil Shhaideh, Rovana Plumb si Viorel Ilie - dar si pe alti cel putin doi membri ai Cabinetului, numele vehiculate fiind cele ale ministrului Transporturilor Razvan Cuc, ministrului pentru Mediul de Afaceri, Ilan Laufer, si ministrului Sanatatii, Florian Bodog.

Sorana Cirstea, mesaj emotionant pentru Halep: Este o jucatoare cu o consistenta extraordinara, merita sa fie numarul 1 mondial

Sorana Cirstea a vorbit despre performanta Simonei Halep, proaspat instalata pe primul loc in clasamentul WTA. Sorana nu a apucat inca sa o felicite personal pe Simona pentru realizarea pe care.

Motivul pentru care toamna durerile de stomac se amplifica. Iata cum le poti trata

Persoanele care sufera de boli digestive, precum gastrita ori ulcerul, trebuie sa fie foarte atente la dieta in aceasta perioada, dat fiind ca toamna este sezonul in care se bolile digestive se.

Care este prima tara din UE care respinge declaratia de independenta a Cataloniei

Italia este prima tara europeana care nu recunoaste independenta proclamata unilateral de regiunea Catalonia si considera ca integritatea teritoriala a Spaniei trebuie pastrata, .

Fenomen ciudat la mare. Motivul pentru care plaja din Mamaia a fost invadata de meduze

Plaja de la Mamaia a fost invadata de meduze. Fenomenul, spun specialistii, se datoreaza schimbarii directiei vantului. Fenomenul este mult mai accentuat in partea de nord a litoralului si asta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )