Libnet.ro
UNICEF

00:07

Motivele pentru care morcovul este una din cele mai valoroase legume. De ce este decretat marele prieten al intestinului

Adevărul Adevărul,
Motivele pentru care morcovul este una din cele mai valoroase legume. De ce este decretat marele prieten al intestinului

Morcovul este una din cele mai valoroase legume, fiind si dintre cele mai consumate. Nici nu e de mirare, avand in vedere proprietatile curative multiple, cunoscute inca din cele ma vechi timpuri. continuă pe Adevărul

Horoscop. 12 motive pentru care s-a nascut fiecare zodie

Lidia Fecioru a prezentat, sambata, la Adevaruri ascunse, care sunt cele 12 motive pentru care s-a nascut fiecare zodie, practic un alt fel de a parcurge trasaturile pe care le are fiecare nativ al unei.

Formula 1: Daniel Ricciardo va concura pentru Renault din 2019 - A fost una dintre cele mai grele decizii din cariera mea

In prezent la austriecii de la Red Bull, Daniel Ricciardo va concura din sezonul viitor pentru echipa Renault. intelegerea dintre pilotul australian de Formula 1 si constructorul francez este valabila pe o perioada de doi ani, a anuntat renaultsport. com.

Descoperirea arheologica inedita care rastoarna teoriile cercetarilor anterioare. Este una dintre cele mai vechi piese de fier din nord-vestul Romaniei

Cercetarea unui sit arheologic situat in apropierea Complexului Porolissum a scos la iveala detalii importante care rastoarna teoriile specialistilor celor care au studiat zona in deceniile precedente.

Miracolul petrecut la una dintre cele mai cunoscute manastiri din Neamt

Un miracol s-ar fi petrecut la Manastirea Petru Voda din judetul Neamt, in 2013, unul dintre marii duhovnici ai ortodoxiei, parintele Gheorghe Calciu Dumitreasa, a fost exhumat, iar trupul sau a fost.

Andreea Raicu a dezvaluit greselile facute in relatii: Din dorinta de a face relatia sa mearga, toleram lucruri pana cand nu mai puteam si se termina cu scandal

Viata amoroasa a Andreei Raicu a fost intens mediatizata, iar acum vedeta in varsta de 41 de ani s-a hotarat sa vorbeasca deschis despre motivele pentru care nu au functionat relatiile de dragoste si despre greselile pe care le-a facut.

Motivul pentru care ziua de nastere a lui Meghan Markle este atat de importanta pentru Regina Elisabeta

Meghan Markle implineste varsta de 37 de ani, pe 4 august, iar cu aceasta ocazie va petrece pentru prima oara in calitate de Ducesa de Sussex. Pentru Regina Elisabeta, aceasta data este foarte importanta,.

Toader: Cum as fi putut sa l desemnez pe Marius Iacob la sefia DNA cta vreme a scris n proiectul managerial ca a coordonat zece structuri teritoriale, dintre care unul este Ploiestiul?

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat miercuri seara, la Antena 3, ca nu il putea numi in functia de procuror-sef al DNA pe fostul adjunct al Laurei Codruta Kovesi, Marius Iacob, care a scris in proiectul managerial ca a coordonat zece strucuri teritoriale ale DNA, printre care si unitatea de la Ploiesti, unde au lucrat Lucian Onea si Mircea Negulescu, potrivit news. ro.

Motivul incredibil pentru care toti politistii dintr-un oras au demisionat. Nu avem alta solutie

Orasul Blandford din statul american Massachusetts are o populatie de aproximativ 1. 200 de oameni, dintre care patru erau politisti. Luni noaptea, toti politistii au demisionat, spunand ca au indurat.

Motivul incredibil pentru care trebuie sa consumi morcov crud! Face minuni

Recomandat in curele pentru slabit datorita numarului mic de calorii 100 de grame de morcov contin aproximativ 41 calori) si pentru sanatatea ochilor, morcovii ajuta, de fapt, in vindecarea mult mai multor.

Cazul romancei care s-a intors din morti. in ziua in care s-a trezit, viata ei s-a schimbat radical

In Romania, exista o femeie care a inviat din morti, iar in ziua revenirii sale printre cei vii, viata ei s-a schimbat radical. Olga s-a nascut in anul 1946, intr-un satuc din zona Botosanilor. Parintii,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )