Libnet.ro
UNICEF

06:15

Motivul incredibil pentru care trebuie sa consumi morcov crud! Face minuni

Antena3 Antena3,
Motivul incredibil pentru care trebuie sa consumi morcov crud! Face minuni

Recomandat in curele pentru slabit datorita numarului mic de calorii 100 de grame de morcov contin aproximativ 41 calori) si pentru sanatatea ochilor, morcovii ajuta, de fapt, in vindecarea mult mai multor. continuă pe Antena3

Motivul incredibil pentru care politista din Gorj si-a impuscat mortal copilul si mama. Ce spun anchetatorii

Femeia din Gorj, in varsta de 33 de ani, care si-a impuscat mortal mama si bebelusul de sase luni, apoi si-a pus capat zilelor, ar fi avut un motiv pentru care a recurs la gestul macabru. Tanara lucra in.

Motivul incredibil pentru care toti politistii dintr-un oras au demisionat. Nu avem alta solutie

Orasul Blandford din statul american Massachusetts are o populatie de aproximativ 1. 200 de oameni, dintre care patru erau politisti. Luni noaptea, toti politistii au demisionat, spunand ca au indurat.

Motivul incredibil pentru care Canada foloseste site-uri cu baze de date ADN

Autoritatile din Canada au admis ca folosesc website-uri cu baze de date ADN si site-uri comerciale de genealogie pentru a determina nationalitatea unora dintre migrantii pe care ii investigheaza, relateaza.

Dr. Adrian Mina: 4 obiceiuri proaste la care trebuie sa renuntam imediat

Reputatul medic stomatolog din Romania, Adrian Mina ne vorbeste astazi despre obiceiurile negative de care trebuie sa scapam cat mai repede pentru ca acestea ne vor distruge dantura, in timp.

Tudorel Toader: Si eu sunt curios sa vad motivele pentru care Serbia a respins extradarea lui Sebastian Ghita

Tudorel Toader a spus ca nu a primit documente privind refuzul de extradare a lui Sebastian Ghita, insa le asteapta pentru a vedea motivele pentru care a fost luata aceasta decizie, subliniind ca judecatorii din Serbia au avut in vedere aspecte ce vizeaza procedura, nu fondul cauzei, relateaza Mediafax.

Utile: Primul ajutor n caz de insolatie; op 5 lucruri extrem de importante despre HIV pe care trebuie sa le stii; Stresul posttraumatic: simptome, legatura cu anorexia

Din ce cauze apar calculii renali la copii. Medicul Selc807;uk Yu776;cel, specialist in tratarea afectiunilor urologice la copii si sugari, spune ca in spitale sunt diagnosticati tot mai multi. Iata ce alimente trebuie sa consumi daca nu mai dai randament si nu te poti concentra. Ne putem spori capacitatea cognitiva a creierului si.

Utile: Primul ajutor n caz de insolatie; 5 lucruri extrem de importante despre HIV pe care trebuie sa le stii; Stresul posttraumatic: simptome, legatura cu anorexia

Din ce cauze apar calculii renali la copii. Medicul Selc807;uk Yu776;cel, specialist in tratarea afectiunilor urologice la copii si sugari, spune ca in spitale sunt diagnosticati tot mai multi. Iata ce alimente trebuie sa consumi daca nu mai dai randament si nu te poti concentra. Ne putem spori capacitatea cognitiva a creierului si.

Motivul pentru care apar iritatiile vara. Iata ce trebuie sa faci

Desi nu reprezinta o afectiune care sa puna in pericol sanatatea, iritatia de la caldura poate fi o problema deranjanta din punct de vedere estetic si un motiv de disconfort, mai ales in cazul celor.

Motivul pentru care ziua de nastere a lui Meghan Markle este atat de importanta pentru Regina Elisabeta

Meghan Markle implineste varsta de 37 de ani, pe 4 august, iar cu aceasta ocazie va petrece pentru prima oara in calitate de Ducesa de Sussex. Pentru Regina Elisabeta, aceasta data este foarte importanta,.

Faze tari: S-a pozat mort ca sa faca rost de bani!; Motivul pentru care un sofer din Canada si-a schimbat sexul n acte; Catolicii polonezi cer interzicerea unei linii de autobuz. Ce numar are

Cum a ajuns NASA sa descopere un lac ascuns pe Marte. Una dintre primele descoperiri importante care sustinea prezenta. Un hibrid delfin-balena a fost descoperit, in premiera, in Hawaii. Descoperirea extrem de rara este cu atat mai unica datorita faptului ca reprezinta combinatie intre doua.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )