Libnet.ro
UNICEF

17:45

Motivele pentru care trebuie sa eviti recipientele din plastic

Antena3 Antena3,
Motivele pentru care trebuie sa eviti recipientele din plastic

Recipientele din plastic sunt periculoase. Asta pentru ca acestea contin bisfenol A, un compus toxic, extrem de periculos pentru organism. Un studiu recent a aratat ca bisfenol A este o substanta care duce la. continuă pe Antena3

Motivul pentru care trebuie sa pui in frigider un pahar cu apa si o moneda

Sheila Pulanco Russell, o americana a dezvaluit trucul ei magic prin care isi poate da seama daca au avut loc intreruperi de curent. Ai nevoie de un pahar cu apa pe care il introduci la congelator pana ce.

isi tinea picioarele in otet timp de 30 de minute! Motivul incredibil pentru care facea asta! Sigur vei incerca si tu

Isi tinea picioarele in otet timp de 30 de minute, iar motivul pentru care facea asta este incredibil. Cand vei afla la ce este folositor acest truc, sigur il vei incerca si tu. Ce se intampla daca.

Femeia statea nemiscata langa un copac! Toti o credeau nebuna, pana cand au aflat motivul pentru care facea asta. Acum tuturor le este rusine de ce au gandit

Au observat o femeie stand nemiscata langa un copac. Toti o credeau nebuna. Mai ales ca femeia manca, vorbea si dansa in jurul arborelui. intr-o zi, oamenii i-au aflat povestea si motivul pentru care fac.

Obiectul pe care trebuie sa il ai cu tine de fiecare data cand calatoresti cu avionul

Atunci cand ne facem bagajul pentru o calatorie cu avionul, cei mai multi dintre noireviste, dopuri pentru urechi si poate chiar sauo perna pentru gat. Dar exista un obiect surprinzator, care poat.

BUNA VESTIRE 2018. Care sunt cele doua alimente pe care trebuie sa le mananci de Buna Vestire, ca sa-ti mearga bine

Romanii sarbatoresc pe 25 martie Buna Vestire. Buna Vestire sau Blagovestenia, ziua in care Fecioara Maria a primit vestea de la Arhanghelul Gavriil ca-l va naste pe Hristos, este.

Motivul dureros pentru care tot mai multi batrani din Japonia vor sa mearga la inchisoare

Autoritatile japoneze construiesc tot mai multe centre speciale de detentie, dupa ce tot mai multe persoanevarstnice care comit ilegalitati pentru a ajunge la inchisoare. Acestia vor sa scape de .

Mama sa l-a implorat sa o ajute, dar nu a bagat-o in seama. Motivul socant pentru care a lasat-o sa moara

Un american a fost arestat, fiind acuzat de omor cu premeditare, dupa ce a refuzat sa ii puna la dispozitie mamei sale medicamentatia de care avea nevoie pentru a ramane in viata. Eric Paul Brunner,.

Motivul pentru care echipajul nu bea niciodata apa in avion

Un insotitor de bord a povestitca echipajul evita sa consumela bordul avionului apa, ceai, cafea si orice alta bautura care se prepara folosind apa din rezervoarele avionului. Conform.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )