Libnet.ro
UNICEF

10:00

Motivele pentru care zeci de scoli si gradinite din Buzau nu au autorizatie sanitara de functionare

Adevărul Adevărul,
Motivele pentru care zeci de scoli si gradinite din Buzau nu au autorizatie sanitara de functionare

Cu doar o saptamana inainte de inceperea noului an scolar, in majoritatea scolilor din judetul Buzau se lucreaza de zor pentru ca elevii sa fie intampinati in cele mai bune conditii. continuă pe Adevărul

Statul plateste si incompetenta, si intarzierile. Motivele incredibile pentru care nu avem drumuri

Pestii stresati, varza, ursii care nu au fost vazuti niciodata, lilieci sau plantele protejate sunt motivele pentru care autostrazile din tara noastra nu sunt finalizate niciodata. Paradoxal, tot statul ajunge.

Avertisment: Domeniile .ro pentru care nu s-a platit serviciul de mentenanta anuala vor fi sterse de joi

Ministerul Comunicatiilor face miercuri un avertisment important pentru afacerile pe internet: incepand de joi, 30 august 2018, Registrul de Domenii. ro va sterge primele domenii pentru care nu s-a platit serviciul de mentenanta anuala inainte de data expirarii, acestea fiind programate la stergere automata.

Domeniile .ro pentru care nu s-a platit serviciul de mentenanta vor fi sterse automat

Domeniile . ro pentru care nu s-a platit serviciul de mentenanta anuala vor fi sterse automat incepand de joi, 30 august 2018, a anuntat, miercuri, intr-un comunicat de presa, Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale MCSI).

Radu Banciu: Rovana Plumb a facut niste declaratii naucitoare, pentru care ar trebui amendata. Nu poti sa spui chiar orice... (VIDEO)

Rovana Plumb a declarat ca Viorica Dancila este un om profesionist, un lider politic care isi iubeste foarte mult tara si care are foarte multe cunostinte la nivel european. Declaratia social-de.

CRIZA PESTEI PORCINE. Adevaratul motiv pentru care fermierii NU vor fi despagubiti. Cum a ramas Guvernul fara bani

Cu patru luni ramase pana la finalul anului, Guvernul a ramas deja fara niciun ban in fondul de rezerva al premierului. Anuntul a fost facut deja de catre ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, care a pus.

Motivul pentru care te simti atunci obosit cand te trezesti

Daca ai ajuns in stadiul in care cafeaua sau dusul de dimineata nu te mai trezesc, trebuie sa stii ca acest lucru este anormal. Lipsa somnului de calitate - Creierul siorganismul unui adult nu.

Motivul pentru care trebuie omoratitoti porcii in cazul pestei porcine

Agentul cauzal al pestei porcine africane persista in produsele din carne de porc care nu au fost tratate termic. Patologia schimbarilor la animalele bolnave sunt rinichii maritisi multiple hemoragii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2575 seconds )