Libnet.ro
UNICEF

09:00

Motivul ciudat pentru care tanarul acuzat de furtul epilatoarelor din sectia de politie a fost lasat liber ca pasarea cerului

Adevărul Adevărul,
Motivul ciudat pentru care tanarul acuzat de furtul epilatoarelor din sectia de politie a fost lasat liber ca pasarea cerului

Eugen Chitu 23 de ani), tanarul acuzat ca a spart sediul sectiei de Politie din Cornu, judetul Prahova, de unde ar fi furat mai multe probe dintr-un dosar in care era cercetat, a fost lasat in libertate de judecatori pentru ca nu exista suficient de multe dovezi care sa-l incrimineze. continuă pe Adevărul

Kristen Stewart, super erou Marvel: motivul ciudat pentru care nu a primit pana acum un rol in MCU

Kristen Stewart a devenit o vedeta globala dupa ce a jucat in seria Twilight, foarte populara printre adolescenti. Ar fi putut sa joace si in MCU, dar trebuia sa renunte la ceva. Kristen.

Costa Rica, fara selectioner. Motivul inedit pentru care antrenorul a demisionat

Uruguayanul Gustavo Matosas, selectionerul nationalei de fotbal a Costa Ricai, a demisionat miercuri.

Cu ce se ocupa astazi Crin Antonescu, fostul presedinte PNL. Motivul pentru care s-a retras din viata politica

Crin Antonescu s-a retras din viata politica, insa mai apare in talk show-urile televizate unde analizeaza evenimentele care se deruleaza in Romania. Este cel care in 2011 a semnat, alaturi de Daniel Constantin si Victor Ponta, protocolul de formare a Uniunii Social Liberale USL). Antonescu a fost si presedintele interimar al Romaniei, in 2012, dupa .

Cu ce probleme se confrunta Simona Halep. Adevaratul motiv pentru care s-a retras de la Zhengzhou Open

Dupa ce a fost eliminata de la US Open in turul 3, Simona Halep a anuntat ca se retrage de la Zhengzhou Open, turneu la care valoarea totala a premiilor se ridica la 1 milion de dolari. Numarul 4 WTA a precizat ca a luat decizia retragerii din cauza problemelor pe care le are la .

Motivul bizar pentru care iranienii nu pronunta numele premierului Greciei

O stranie, dar amuzanta coincidenta care il implica pe noul premier al Greciei, Kyriakos Mitsotakis, a fost relatata acum cateva zile pe retelele sociale de cunoscatori ai limbii persane, limba oficiala a Iranului, relateaza Greek Reporter.

Meseriile pentru care romanii aleg sa mearga la cursurile organizate de ANOFM

Peste 16. 300 de persoane au luat parte, in primele sapte luni ale anului, la programele de formare profesionala, organizate prin intermediul Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). In aceasta perioada au fost organizate 684 de.

ANTENA3.RO LIVE. incepe scoala - Vorbim despre preventie, imunitate si motivele pentru care la noi la mare toata lumea face enterocolita

Incepe scoala DIN PACATE), incepe trezitul dimineata, incepe aglmoeratia, incepe alergatura, incep epidemiile, racelile, incep mucii, incep toate distractiile practic. Si asta in conditiile in care traim in tara in care nu ne spalam suficient de mult pe maini, dar ne e frica de Ebola si cine stie ce alta boala exotica. Maine, la Antena 3 LIVE cu Maria Coman, vine directorul medical al Spitalului de Boli Infectioase Victor Babes, doctorita Simin Florescu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2435 seconds )