Libnet.ro
UNICEF

23:15

Motivul dureros pentru care Brad Pitt si Jennifer Aniston nu se vor impaca niciodata

Playtech Playtech,
Motivul dureros pentru care Brad Pitt si Jennifer Aniston nu se vor impaca niciodata

Cele doua mari staruri de la Hollywood au fost vazute impreuna, mai mult decat ca si prieteni, la premiile SAG de anul acesta de la Los Angeles. Toata presa a vuit, mai apoi, speculand o posibila impacare intre cei doi. Motivul dureros pentru care Brad Pitt si Jennifer Aniston nu se vor impaca niciodata Jennifer . continuă pe Playtech

Faze tari: A facut super pregatiri pentru ziua de nastere, dar la petrecere au venit doar trei invitati; Motivul halucinant pentru care doi miri au fost nevoiti sa anuleze nunta

Un evadat dintr-o inchisoare belgiana a trimis salutari din Thailanda temnicerilor sai. Salutari din Thailanda, a scris in acea carte postala Oualid Sekkaki. Alaturi de. Surpriza de care a avut parte un pusti de 7 ani de ziua lui. Cadoul oferit de parinti. Cand vine vorba despre sporturi extreme, de cele mai multe ori nu exista limita de.

Motivul pentru care Sorina Placinta si-a dat in judecata propriul fiu. Planul secret al fostei ministre

Acuzat de fapte grave si eliberat inainte de termen, fiul fostei senatoare Sorina Placinta a fost chemat in fata judecatorilor, din cauza propriei mame. Care este planul secret al fostei ministre. Motivul pentru care Sorina Placinta si-a dat in judecata propriul fiu Recent, societatea comerciala condusa de Sorina Placinta, fost senator si fost ministru al .

Marcel Ciolacu, seful interimar al PSD, si-a anulat vizita la Iasi. Motivul pentru care al treilea om in stat rateaza Ziua Unirii Principatelor Romane

Marcel Ciolacu, sef interimar al PSD si presedintele Camerei Deputatilor, si-a anulat vizita de la Iasi, de Ziua Unirii Principatelor Romane, din cauza unei raceli, au spus surse politice pentru.

Motivul pentru care Cosmin Cernat a fost pus pe liber si nu mai prezinta emisiunea Survivor

Unul dintre cei mai bine platiti prezentatori TV din Romania, care a facut audiente-record cu emisiunea lui, este nevoit sa-si caute de munca. Kanal Da incheiat colaborarea cu Cosmin Cernat, iar CIAO. RO a.

Stirile ProTV: Cine este primul roman condamnat pe viata dupa Revolutie. Fapta pentru care a fost arestat din nou

Primul roman condamnat pe viata dupa Revolutie se intoarce dupa gratii. Asta dupa ce barbatul, acum in varsta de 53 de ani, ar fi batjocorit o adolescenta pe care ar fi ajuns chiar sa o santajeze.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )