Libnet.ro
UNICEF

11:45

Motivul fabulos pentru care trebuie sa consumi zilnic zece migdale

Antena3 Antena3,
Motivul fabulos pentru care trebuie sa consumi zilnic zece migdale

Migdalele au un continut bogat de zinc, Omega 3, vitamina E, magneziu, calciu si alti compusi benefici. Exista mai multe motive pentru care sa incluzi migdalele in dieta. inainte de a fi consumate,. continuă pe Antena3

Totul e CLAR acum! Motivul INCREDIBIL pentru care Carlas Dreams POARTA MASCA! Cine ar fi crezut?!

Carla's Dreams a declarat intr-un interviu motivul pentru care nu apare niciodata, in public, fara acele desene pe fata. E mai usor sa vorbesti cand esti mascat, intr-un.

Motivul INCREDIBIL pentru care Carlas Dreams POARTA MASCA atunci cand apare PUBLIC! Totul e CLAR acum! Cine ar fi crezut?!

Carla's Dreams a declarat intr-un interviu motivul pentru care nu apare niciodata, in public, fara acele desene pe fata. E mai usor sa vorbesti cand esti mascat, intr-un.

Motivul impresionant pentru care printesa Mako a Japoniei renunta la titlu

Printesa Mako, nepoata imparatului Japoniei Akihito, a ales sa renunte la titlu pentru a se casatori cu barbatul pe care il iubeste, un simplu muncitor pe plaja. Desi au studiat la.

Motivul pentru care Carlas Dreams poarta masca

Carlas Dreams a acordat un interviu in care a vorbit despre motivul pentru care apare mereu cu chipul acoperit de diverse desene. E mai usor sa vorbesti cand esti mascat, intr-un.

S-a aflat adevaratul motiv pentru care artista Irina Rimes a divortat de sotul ei

Este o artista la mare moda in Romania, iar toata lumea stie ca majoritatea cantecelor sale sunt inspirate din viata reala. Putini sunt insa cei care stiu adevaratul motiv pentru care.

Alimentele pe care trebuie sa le consumi pentru a tine tensiunea sub control. Sigur le ai in casa

Hipertensiunea poate fi tinuta sub control prin consumul anumitor alimente. Specialistii recomanda alimentele cu un continut ridicat de fibre, potasiu, calciu, magneziu si cu indice glicemic scazut. Iata ce.

Motivul pentru care metrourile din Paris nu opresc in anumite statii

Unii mecanici care conduc trenurile de metrou din Paris aleg sa nu opreasca in statiile din unele cartiere rau famate aflate in nord-estul Capitalei. Acest lucru se intampla pentru a-i.

Badalau, numarul doi in PSD, cere coabitare: La sedinta CEx voi milita pentru echilibru; trebuie stabilite limitele de competenta ale guvernului si partidului. Oamenii se uita la noi si nu inteleg

Presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, a declarat pentru Agerpres ca, la sedinta Comitetului Executiv al partidului, care va incepe la ora 16. 00, va milita pentru echilibru, sustinand necesitatea stabilirii unor limite de competenta ale guvernului si ale partidului.

TE TREZESTI noaptea la ORE FIXE?! Acest indiciu iti poate SCHIMBA viata pentru totdeauna! Trebuie sa mergi la MEDIC

Cu siguranta vi s-a intamplat de mai multe ori sa va treziti noaptea la ore fixe. Iata si justificarea. Specialistii au declarat ca ora la care te trezesti poate da indicii clare despre problemel.

Alimentele pe care trebuie sa le eviti daca vrei sa slabesti. Fac mai mult rau decat bine

Vrei sa slabesti, dar ti-e foame aproape mereu? Sunt anumite alimente pe care e obligatoriu sa le eviti. Acestea iti intensifica senzatia de foame. Iata care sunt acestea: - Cerealele cu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1962 seconds )