Libnet.ro
UNICEF

10:15

Motivul pentru care Carlas Dreams poarta masca

Antena3 Antena3,
Motivul pentru care Carlas Dreams poarta masca

Carlas Dreams a acordat un interviu in care a vorbit despre motivul pentru care apare mereu cu chipul acoperit de diverse desene. E mai usor sa vorbesti cand esti mascat, intr-un. continuă pe Antena3

Motivul pentru care Donald Trump si-a anulat vizita oficiala din Marea Britanie

Donald Trump si-a anulat vizita din Marea Britanie, motivand ca nu a fost niciodata un mare fan a noii ambasade SUA din Londra la deschiderea careia trebuia sa participe. Presedintele american ar fi trebui.

S-a aflat adevaratul motiv pentru care artista Irina Rimes a divortat de sotul ei

Este o artista la mare moda in Romania, iar toata lumea stie ca majoritatea cantecelor sale sunt inspirate din viata reala. Putini sunt insa cei care stiu adevaratul motiv pentru care.

Motivul halucinant pentru care un tanar si-a pus capat zilelor. Ce ii lipsea barbatului

Un tanar de doar 20 de ani a decis sa isi puna capat zilelor pentru ca nu ar fi avut o masina, propria casa cu mobila noua si haine de firma. Marturisirea a facut-o chiar mamei lui. Jack.

Motivul real pentru care Dinamo a renuntat la Rivaldinho

Nu mica a fost surpriza cand Dinamo a anuntat ca renunta la atacantul brazilian Rivaldinho, unul dintre jucatorii pe care Adrian Mutu i-a adus in vara lui 2017 la Dinamo si despre care a spus la momentul respectiv ca se va transfera pe multi bani.

Cele trei zodii pentru care 2018 va fi un an genial

Exista cateva semne zodiacale al caror an 2018 va fi excelent, mult mai bun ca al altor zodii. Iata despre cine este vorba. BERBEC Viata ti se va schimba in 2018 daca esti pregatit pentru noi provocari. Vei reusi s.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )