Libnet.ro
UNICEF

12:15

Motivul halucinant pentru care o femeie din judetul Timis si-a atacat sotul cu un cutit

Antena3 Antena3,
Motivul halucinant pentru care o femeie din judetul Timis si-a atacat sotul cu un cutit

Motiv de-a dreptul halucinant pentru care o femeie din judetul Timis si-a atacat sotul cu un cutit, chiar in fata copiilor. Sotii s-au luat la cearta, duminica, dupa ce au aflat ca prezenta la vot este. continuă pe Antena3

Melania Trump a recunoscut ca ii confisca uneoritelefonul presedintelui. Motivul amuzant pentru care face acest lucru

Prima doamna a SUA Melania Trump a dezvaluit sambata ca uneori ii confisca telefonul sotului sau ca sa-l tina departe de Twitter, admitand ca nu intotdeauna este de acord cu ceea ce scrie el in.

Manchester Airport liciteaza pentru concesionarea aeroportului din Sofia

Grupul britanic Manchester Airport MAG) si-a anuntat intentia de a participa la procedura de licitatie pentru concesionarea aeroportului din Sofia, fiind primul consortiu care si-a confirmat participarea, transmit BTA si Novinite.

O femeie si-a alergat sotul cu cutitul pentru ca n-a votat la referendum. La scenele socante au asistat si cei 4 copii ai familiei

Referendumul s-a lasat cu o bataie in toata regula intr-o familie traditionala din judetul Timis. Cearta dintre cei doi soti a izbucnit duminica seara, dupa ce au aflat ca referendumul nu va fi val.

Un deputat PSD a gasit motivul pentru care ministrul Andrusca este tras n jos: Nu ati reusit sa i dati afara pe toti penelistii

Deputatul PSD Laurentiu Nistor i-a reprosat luni, ministrului Economiei, Danut Andrusca, in timpul dezbaterii motiunii simple, ca nu i-a dat afara din minister pe toti penelistii care va trag in jos.

Document bomba despre Elena Udrea. Motivul pentru care este imposibil de extradat

Elena Udrea nu poate fi extradata din Costa Rica pana cand cererea ei privind azilul nu va fi solutionata. Un document oficial intrat in posesia Antena 3 arata clar de ce drepturi se bucura aceasta in Costa Ri.

Motivul trist pentru care Robbie Williams a anuntat ca renunta la social media

Cantaretul britanic Robbie Wiliiams, in varsta de 44 de ani, a decis sa renunte la conturile de pe retelele sociale. El si-a argumentat decizia facand referire la impactul pe care acestea il au asupra sanatatii lui.

3 moduri in care aerul din interiorul locuintei ne influenteaza calitatea vietii

Aerul din casa poate fi de doua ori mai poluat decat aerul exterior, indiferent daca este vorba despre locuinte din orase industrializate sau din mediul rural, arata un studiu realizat de Agentia pentru Protectia Mediului EPA) din Statele Unite.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )