Libnet.ro
UNICEF

13:31

Motivul halucinant pentru care un tanar si-a pus capat zilelor. Ce ii lipsea barbatului

Antena3 Antena3,
Motivul halucinant pentru care un tanar si-a pus capat zilelor. Ce ii lipsea barbatului

Un tanar de doar 20 de ani a decis sa isi puna capat zilelor pentru ca nu ar fi avut o masina, propria casa cu mobila noua si haine de firma. Marturisirea a facut-o chiar mamei lui. Jack. continuă pe Antena3

Motivul real pentru care Dinamo a renuntat la Rivaldinho

Nu mica a fost surpriza cand Dinamo a anuntat ca renunta la atacantul brazilian Rivaldinho, unul dintre jucatorii pe care Adrian Mutu i-a adus in vara lui 2017 la Dinamo si despre care a spus la momentul respectiv ca se va transfera pe multi bani.

A mintit ca fiul sau cel mic sufera de o boala incurabila. Motivul incredibil pentru care o mama a putut sa faca asa ceva

O femeie, mama a sase copii, a mintit ca are nevoie de peste 170. 000 de lire sterline fiindca baiatul ei cel mic ar fi suferit de fibroza chistica incurabila. Rebecca Walker a fost condamnata la 21 de .

Motivul incredibil pentru care Lukaku a refuzat prelungirea contractului cu Everton

Unul dintre subiectele de scandal din fotbalul englez in aceste zile il are protagonist pe Romelu Lukaku, atacantul belgian de la Manchester United.

SOC! Acest POLITIST A UCIS 22 de femei. Motivul HALUCINANT din spatele CRIMELOR. Abia acum s-a aflat ...

Curatarea orasului de prostitutie este motivul halucinant care l-a determinat pe un politistrus, iesit acum la pensie, sa violeze si sa ucida cel putin 22 de femei. Faptele i-au adus.

Cine e omul din PSD pentru care Mihai Tudose si-ar da imediat demisia din Guvern. Am venit impreuna, plecam impreuna

Premierul Mihai Tudose a declarat, miercuri seara, la Antena 3, ca ar fi in stare sa-si dea demisia din Guvern daca unul dintre vicepremierii sai, cu care se stie de aproape 20 de ani, ar fi fortat sa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )