Libnet.ro
UNICEF

10 Mai.

Motivul INCREDIBIL pentru care un britanic a fost arestat in Oman. Putea s-o PATEASCA oricine...

B1 B1,
Motivul INCREDIBIL pentru care un britanic a fost arestat in Oman. Putea s-o PATEASCA oricine...

Les Bragg, un cetatean britanic in varsta de 41 de ani, a avut o escala luna trecuta in Muscat, capitala statului Oman, atunci cand a aflat ca zborul sau de legatura are intarziere, potrivit The. continuă pe B1

Motivul pentru care Maria Constantin a lipsit de la inmormantarea lui Marcel Toader. Macar acum, ar fi putut trece peste asta

Marcel Toader a murit pe 3 august, in urma unui infarct. in data de 7 august, afaceristul a fost condus de familie si apropiati pe ultimul drum. La funeralii a participat doar una dintre cele 6 sotii, Raluca, desi erau asteptate si celelalte neveste. Ce gest a facut Maria Constantin si motivul pentru care l-a .

Motivul pentru care Andreea Balan merge la psiholog. A schimbat de doua ori terapeutul pana acum

Cantareata Andreea Balan a vorbit despre importanta psihologului in viata ei si motivul care a determinat-o sa schimbe pana acum terapeutul de doua ori. Ea a facut dezvaluiri importante, scotand la iveala lucruri pe care putini le stiau despre ea. Andreea Balan, despre importanta psihologului Cantareata Andreea Balan pune mare pret pe linistea ei, motiv .

Haos in Kirgizstan! Fostul presedinte a fost arestat! Trupele speciale au luat cu asalt resedinta sa

Fostului presedinte al Kirgizstanului, Almazbek Atambaev, a fost arestat joi, dupa ce fortele speciale au esuat cu o zi in urma sa il captureze. Miercuri, trupele speciale au luat cu asalt resedinta.

Adela Popescu si Radu Valcan si-au retras copilul de la gradinita. Motivul pentru care vedeta PRO TV a luat aceasta decizie

Adela Popescu si Radu Valcan au luat o decizie importanta in ceea ce il priveste pe fiul lor cel mare, Alexandru. Cei doi au hotarat sa-l retraga pe acesta de la gradinita. Vedeta Pro TV a explicat pe blogul sau de ce a luat aceasta decizie. Ce i-a determinat pe Adela Popescu si Radu Valcan .

Motivul incredibil pentru care politistii ieseni au dezumflat rotile de la bicicletele a doi tineri

Politistii locali din Iasi au iesit in strada si au actionat. Culmea,chiar impotriva a doi tineri biciclisti, un pericol pentru trecatori. intr-o inregistrare video facuta pe esplanada de.

Copil de 12 ani agresat sexual in satul Drogu din Braila. Un barbat de 32 de ani a fost arestat preventiv

Faptele s-au petrecut in perioada 24-28 iulie 2019 in satul Drogu !) din comuna braileana Galbenu. Copilul a fost momit de obsedatul sexual cu bani si cu promisiunea ca-i va da telefonul mobil sa se joace pe el.

Motivul pentru care Microsoft a platit 4,4 milioane de dolari hackerilor

Mai multi hackeri au incercat sa treaca peste sistemul de securitate al Microsoft, iar compania i-a platit cu bani multi pentru asta. in cazul oricarei tehnologii, vulnerabilitatile nu pot.

Motivul hilar pentru care cresc din nou lefurile bugetarilor de lux. La ce salarii vor ajunge

Vesti excelente pentru o parte dintre bugetari. incepand de azi, unii dintre ei vor avea salarii mai mari cu pana la 15%.

Cele 7 motive pentru care Consiliul Fiscal da de pamant cu rectificarea bugetara propusa de Teodorovici

Exista riscuri semnificative de depasire a tintei de deficit asumate si chiar a nivelului de referinta de 3% din PIB pentru deficitul bugetar. in absenta adoptarii unor masuri compensatorii suplimentare credibile, intervalul probabil in care se va plasa deficitul bugetar la finalul anului 2019 potrivit metodologiei nationale este cuprins intre 3,4% - 3,7% din PIB, se arata in concluziile primei opinii emise de noua componenta a Consiliului Fiscal, institutie condusa de prof. Daniel Daianu.

Studiu PwC: Mandatele directorilor executivi s-a redus. Iata motivele pentru care parasesc companiile

Aproape 17,5% dintre directorii executivi CEOs) ai celor mai mari 2. 500 de companii listate la nivel global au parasit, anul trecut, pozitiile pe care le detineau, potrivit unui studiu. Mai mult, daca in anii 2000, un CEO ramanea in functie in medie o.

ştiri de la B1

actualitate, 10 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2542 seconds )