Libnet.ro
UNICEF

11:00

Motivul incredibil pentru care un militar din Iasi care a condus beat a fostiertat de instanta

Antena3 Antena3,
Motivul incredibil pentru care un militar din Iasi care a condus beat a fostiertat de instanta

Tribunalul Militar Iasi a stabilit ca un caporal care a condus beat pe un drum european sa nu fie condamnat. Judecatorii au stabilit o amanare a pedeapsei de doi ani de inchisoare in cazul. continuă pe Antena3

Un sofer din Iasi, aflat la semafor, s-a trezit cu masina in flacari

Un sofer din Iasi conducea linistit cand, la un moment dat, masina in care se afla a luat foc. Incidentul s-a produs in timpul zilei, pe o strada destul de circulata din oras. Soferul mai era insotit de.

LA SEFIA SECTIEI PENTRU INVESTIGAREA INFRACTIUNILOR DIN JUSTITIE: CSM valideaza numirea lui Gheorghe Stan

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a validat numirea inspectorului-sef adjunct al Inspectiei Judiciare, Gheorghe Stan, in functia de sef al Sectiei pentru investigarea infractiunilor din Justitie din cadrul Parchetului General.

Noul sef al Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie, validat de plenul CSM: Despre ce procuror este vorba

Procurorul Gheorghe Stan a fost validat, luni, de plenul Consiliului Superior al Magistraturii in functia de sef al Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie, informeaza.

Noul sef al Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie, validat de plenul CSM: Despre ce procuror este vorba (VIDEO)

Procurorul Gheorghe Stan a fost validat, luni, de plenul Consiliului Superior al Magistraturii in functia de sef al Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie, informeaza.

HOROSCOP cu Urania, pentru ultimele zile din ianuarie. Berbecii traverseaza un moment al confirmarii personale, Gemenii au o punte spre strainatate

Cunoscutul astrolog Urania a prezentat previziunile astrologice pentru ultimele zile din ianuarie. HOROSCOP BERBEC intre 29 ianuarie, dupa ora 16:33, si inceputul zilei de 1 februarie, sperante,.

Soc in showbiz: I-A RUPT COASTELE! Este vorba de Corina Chiriac... Rica Raducanu a RECUNOSCUT tot. Motivul INCREDIBIL al agresiunii

Incredibil,dar adevarat. Legendarul portar Rica Raducanu a vorbit despre un incident petrecut in urma cu multi ani, care il va urmari toata viata. La finalul unui meci, fostul fotbalist a bagat-o in.

Caru' cu vedete: Urmasii marilor actori romni: Amintiri despre marele Amza; Documentar despre abuzurile sexuale ale lui Michael Jackson; Motivul pentru care membrii trupei O-Zone nu si mai vorbesc de 15 ani

Femeile pe care le-a iubit Ilie Nastase. Ilie Nastase se lauda nu doar cu performantele obtinute de-a lungul timpului din sport, ci si cu un palmares impresionant la capitolul femei. Alina Eremia, escapada romantica in Republica Dominicana. Alina Eremia si iubitul ei au petrecut cateva zile de vis in Punta Cana, Republica Dominicana, iar acum artista s-a intors in Romania.

Motivul pentru care Danemarca ridica un gard la granita cu Germania

Pentru a-si proteja crescatorii de porci, Danemarca a inceput, luni, sa construiasca un gard la granita cu Germania, in ideea de a impiedica trecerea porcilor mistreti care ar putea fi infectati cu virusul.

Motivul pentru care Ceausescu s-a separat de Elena mai multe saptamani. Putini romani stiu aceasta poveste

Sase zile lucratoare pe saptamana aveau si demnitarii. Sambata dupa-amiaza, sotii Nicolae si Elena Ceausescu plecau la Snagov. Duminica, favoritii lor erau mobilizati la resedinta de weekend pentru.

Motivul pentru care nu este recomandat sa adaugi lapte sau zahar in cafea

Unul dintre cele mai cautate energizante din lume, cafeaua, are siefecte secundare. Cu atat mai mult cu cat in ea se adauga zahar sau laptesau ambele. Organismul fiecarei persoane este unic, iar metab.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )