Libnet.ro
UNICEF

21:15

Motivul incredibil pentru care politista din Gorj si-a impuscat mortal copilul si mama. Ce spun anchetatorii

Antena3 Antena3,
Motivul incredibil pentru care politista din Gorj si-a impuscat mortal copilul si mama. Ce spun anchetatorii

Femeia din Gorj, in varsta de 33 de ani, care si-a impuscat mortal mama si bebelusul de sase luni, apoi si-a pus capat zilelor, ar fi avut un motiv pentru care a recurs la gestul macabru. Tanara lucra in. continuă pe Antena3

Motivul incredibil pentru care un sofer de autobuz poarta mereu vesta anti-injunghiere. Traiesc cu frica, mereu ma uit peste umar

Imre Marton, in varsta de 33 de ani, este sofer de autobus. Barbatul poarta mereu o vesta anti-injunghiere, iar in locuinta sa are dreaperii negre, pentru ca oamenii sa nu vada inauntrul casei.

Motivul incredibil pentru care un pacient externat a furat o ambulanta din curtea spitalului

Todd Shell, in varsta de 37 de ani, a fost externat marti, dintr-un spital din Arizona, Statele Unite. insa, cand a plecat barbatul a furat o ambulanta din curtea spitalului. Cand autoritatile l-au.

Cand a fost ultima data testata psihologic politista din Gorj care si-a omorat mama si copilul

Politista din Gorj, care si-a impuscat mortal mama dupa care s-a sinucis, a fost testata psihologic ultima data in luna mai anul trecut, inainte de a intra in concediu maternal, anunta Inspectoratul General.

Motivul surprinzator pentru care revii mereu la aceeasi greutate

Ai ajuns la greutatea dorita, insa stii ca acesta este doar inceputul. De multe ori, mentinerea e mult mai grea. Sigur si tu te-ai intrebat de ce revii mereu la acelasi numar de kilograme. Iata.

Vecina politistei criminale din Gorj, detalii incredibile despre noaptea crimei

Vecina politistei criminale din Gorj vine cu noi dezvaluri despre ce s-a intamplat in noaptea fatala. Femeia este socata de gestul acesteia, de a-si omori mama si bebelusul de sase luni. Agenta a folosit.

Tudorel Toader: Si eu sunt curios sa vad motivele pentru care Serbia a respins extradarea lui Sebastian Ghita

Tudorel Toader a spus ca nu a primit documente privind refuzul de extradare a lui Sebastian Ghita, insa le asteapta pentru a vedea motivele pentru care a fost luata aceasta decizie, subliniind ca judecatorii din Serbia au avut in vedere aspecte ce vizeaza procedura, nu fondul cauzei, relateaza Mediafax.

Noi detalii HALUCINANTE dupa dubla crima, urmata de SINUCIDERE din Gorj: A fost o politista exceptionala...

Gestul politistei din Targu-Jiu, care duminica si-a impuscat mortal mama si fiul de sase luni, dupa care s-a sinucis, i-a socat pe colegii si prietenii ei. Seful tinerei de 33 de ani sustine ca a fost o .

Motivul pentru care apar iritatiile vara. Iata ce trebuie sa faci

Desi nu reprezinta o afectiune care sa puna in pericol sanatatea, iritatia de la caldura poate fi o problema deranjanta din punct de vedere estetic si un motiv de disconfort, mai ales in cazul celor.

Noi detalii dupa dubla crima, urmata de sinucidere din Gorj

Gestul politistei din Targu-Jiu, care duminica si-a impuscat mortal mama si fiul de sase luni, dupa care s-a sinucis, i-a socat pe colegii si prietenii ei. Seful tinerei de 33 de ani sustine ca a fost.

Motivul pentru care Meghan Markle are mereu parul prins intr-un coc

Meghan Markle a surprins prin simplitate inca de la primele sale aparitii. Pentru un look impecabil, ducesa de Sussex mizeaza mereu pe un machiaj natural si pe o coafura simpla si eleganta: cocul lejer pe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )