Libnet.ro
UNICEF

14:00

Motivul incredibil pentru care un pacient externat a furat o ambulanta din curtea spitalului

Antena3 Antena3,
Motivul incredibil pentru care un pacient externat a furat o ambulanta din curtea spitalului

Todd Shell, in varsta de 37 de ani, a fost externat marti, dintr-un spital din Arizona, Statele Unite. insa, cand a plecat barbatul a furat o ambulanta din curtea spitalului. Cand autoritatile l-au. continuă pe Antena3

O femeie vrea sa divorteze dupa 40 de ani. Motivul incredibil pentru carejudecatorii ii interzic

O femeie care vrea sa divorteze de sotul ei dupa o casnicie de 40 de ani a pierdut lupta in fata judecatorilor. Cinci Curti Supreme au decis ca Tini Owens sa ramana casatorita cu Hugh.

S-A AFLAT motivul SOCANT pentru care Benone Sinulescu A FUGIT din Bucuresti! Ce s-a intamplat cu indragitul artist

Benone Sinulescu a parasit Capitala in urma cu cativa ani, impreuna cu sotia sa, dar putini stiu motivul pentru care au luat aceasta decizie. Cei doi au decis sa paraseasca definitiv Bucurestiul si sa.

Motivul SOCANT pentru care Adriana Iliescu nu isi lasa fiica sa circule cu metroul: Nu e bine sa deranjezi ENERGIILE PAMANTULUI

Adriana Iliescu i-a interzis fiicei sale sa circule cu metroul, asa ca Eliza va trebui sa foloseasca alte mijloace de transport in comun pentru a ajunge la liceu. Adriana Iliescu ede parere ca metroul.

Motivul HALUCINANT pentru care o mama cu doi copii au dormit sub cerul liber (FOTO)

O femeie din comuna damboviteana Crangurile a ajuns sa doarma impreuna cu cei doi copii ai sai sub cerul liber, in fata unui magazin din Gaesti,dupa ce rudele i-ar fi distrus casa. De asemenea, femeia a .

CRIMA iNGROZITOARE in India! Motivul HALUCINANT pentru care un tata si-a ARS fiica de vie

Un barbat din satul Chainpur Sarkar, statul Madhya Pradesh, India, a fost arestat dupa ce si-a ucis cu sange rece fiica in varsta de 19 ani. Potrivit autoritatilor, tatal fetei a recurs la acest gest.

Suspectul crimei din Vama Veche a fost plasat in arest la domiciliu. Motivul incredibil invocat de judecator

Judecatorul de drepturi si libertati al Curtii de Apel Constanta a decis la inceputul acestei luni plasarea in arest la domiciliu a tanarului de 17 ani care l-a omorat pe Gabriel Stanila 34 de ani) in Vama Veche, imediat dupa vacanta de 1 Mai.

Motivul pentru care Printul Harry a fost trimis intr-un centru de reabilitare in 2002

Inainte sa se casatoreasca cu Meghan Markle, Printul Harry a fost un burlac convins, care facea probleme la Palat. Indiscretiile constante si actiunile lui scandaloase umbreau reputatia familiei regale,.

Cat ne costa sa avem o Capitala smart? Suma pentru care a batut palma PMB

Primaria Capitalei a anuntat ca a semnat miercuri contractul cu compania Deloitte Consultanta pentru elaborarea Strategiei de Smart City, strategie care va fi realizata in termen de aproximativ patru luni de la data emiterii ordinului de incepere si va.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )