Libnet.ro
UNICEF

19:30

Motivul neasteptat pentru care SvetlanaKuznetova nu isi poate apara titlul cucerit anul trecut la Washington

Adevărul Adevărul,
Motivul neasteptat pentru care SvetlanaKuznetova nu isi poate apara titlul cucerit anul trecut la Washington

Rusoaica Svetlana Kuznetova a anuntat, joi, ca nu isi poate apara titlul cucerit anul trecut la turneul Citi Open de la Washington. continuă pe Adevărul

Gabi Tamas, parasit de nevasta. Motivul pentru care Ioana divorteaza de fotbalist

Gabi Tamas, numele care tot sta de cateva zile pe primele pagini ale ziarelor, dupa asa-zisa sa disparitie, trece iar printr-un episod dificil. Fotbalistul a fost parasit de nevasta. Care este motivul pentru care Ioana divorteaza de fotbalist. Gabi Tamas a fost parasit de nevasta Gabi Tamas, fundasul echipei israeliene Hapoel Haifa, a disparut pret .

Motivul pentru care TVR a refuzat sa transmita meciurile din Europa League. Echipele romanesti, ocolite de Televiziunea Publica

Avem echipe in cupele europene, dar nu toate meciurile sunt transmise la televizor. Din cele 3 partide care se joaca joi, 25 iulie, in turul 2 preliminar Europa League, doar cea a FCSB-ului este televizata. TVR a refuzat sa transmita meciurile din Europa League, desi avea optiunea de a difuza partidele disputate de Viitorul Constanta.

Motivul pentru care Florin Calinescu a fost exclus cu scandal din PNL. Candidase deja pentru un post de senator

Florin Calinescu a fost ales recent presedinte al Partidului Verde, dar aceasta nu este prima aventura in politica a fostului jurat de la Romanii au Talent. Actorul a candidat in 2008 la functia de senator din partea PNL si s-a clasat abia pe locul al treilea. in februarie 2009, el a fost exclus din partid .

Fapta pentru care Elena Ceausescu nu l-a putut ierta niciodata pe socrul sau. Cum s-a razbunat sotia dictatorului

Era bine cunoscut faptul ca Elena Ceausescu era cunoscuta drept o femeie rea. Aceasta nu doar ca avea ceva anume doar cu anumiti cetateni, ci si cu familia sotului sau si cu copiii ei. Cum s-a razbunat pe tatal lui Nicolae Ceausescu si care a fost motivul pentru care i-a facut una ca asta? Era .

Ce salarii au mascatii din Jandarmeria Romana. Pentru cati bani isi pun viata in pericol luptatorii antitero

Jandarmii sunt folositi pentru a mentine ordinea la diferite evenimente publice si articipa la perchezitiile organizate de DNA si DIICOT. Se antreneaza zilnic in conditii dure si primesc o remuneratie pe masura. Daca te-ai intrebat vreodata la ce sume ajung salariile din Jandarmeria Romana, trebuie sa stii ca acestea variaza in functie de gradul fiecarui .

Utile: Cele mai nesigure locuri in avion, in caz de accident aviatic; 6 motive pentru care ti se inroseste pielea

Vrei copii, dar ai aceste obiceiuri? Activitatile uzuale ale unui barbat care ii pot afecta fertilitatea. Daca in cazul femeilor, varsta de 35 de ani reprezinta un prag cunoscut. Acidul hialuronic este periculos pentru sanatate? Care este adevarul? Specialistii asigura ca acidul hialuronic folosit actual in estetica faciala este.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )