Libnet.ro
UNICEF

13:45

Motivul pentru care arde padurea Amazoniana. CNN a lansat aceasta ipoteza ingrijoratoare

Playtech Playtech,
Motivul pentru care arde padurea Amazoniana. CNN a lansat aceasta ipoteza ingrijoratoare

In timp ce focurile salbatice care prabusesc padurea Amazoniana pot constitui o criza internationala, acestea nu sunt chiar accidentale. Marea majoritate a incendiilor au fost declansate de exploatari si crescatori pentru a curata terenurile pentru vite. Practica este in crestere incurajata de Jair Bolsonaro, presedintele populist pro-buisiness al Braziliei, care este sustinut de asa numitul . continuă pe Playtech

Motivul pentru care Mihai Mitoseru divorteaza, dezvaluit de Oana Roman. Ce s-a intamplat acum o luna

Divortul dintre Mihai Mitoseru si Noemi anuntat recent a socat majoritatea oamenilor care ii cunosteau pe cei doi si nu numai. Acestia au decis sa urmeze drumuri separate dupa multi ani de relatie. Cu toate ca motivul despartirii a fost facut public de Mihai, se pare ca Oana Roman nu este de acord cu el, .

Barbat capturat de politistii din Botosani. Motivul pentru care era cautat de autoritatile din Italia

Un barbat pe numele caruia autoritatile italiene au emis un mandat de arestare pentru savarsirea infractiunilor de amenintare si violente si abuzuri sexuale a fost capturat de politistii din judetul.

Motivul halucinant pentru care Radu Mazare cere anularea condamnarii de 9 ani. Ce s-a intamplat cu dosarul sau

Radu Mazare cere anularea condamnarii de 9 ani de inchisoare cu executare in dosarul retrocedarilor ilegale de plaje si terenuri. Motivul pentru care fostul edil cere rejudecarea cazului este unul halucinant: procesul s-a judecat in lispa sa. Adica in perioada in care el era fugit in Madagascar, unde a cerut azil politic. Radu Mazare cere .

Motivul pentru care cantaretei Lisa-Marie Presley i-a fost teama sa aiba copii cu Michael Jackson FOTO

Cantareata Lisa-Marie Presley 51 de ani), care a fost casatorita cu Michael Jackson in perioada 1994-1996, a dezvaluit motivul pentru care i-a fost teama sa aiba copii cu regretatul megastar.

VIDEO Adolescenta batuta, intr-un parc din Capitala. Motivul halucinant pentru care i s-a aplicat corectia

O adolescenta a fost batuta intr-un parc din Capitala. Imaginile au fost postate pe Facebook. Motivul pentru care i s-a aplicat corectia este halucinant. VIDEO VIDEO Adolescenta batuta, intr-un parc din Capitala O adolescenta a fost lovita cu pumnii si cu picioarele, apoi tarata de par prin Parcul Morarilor din cartierul Pantelimon. Scenele, la care .

Utile: De la vitamina A la zinc. Nutrientii esentiali pentru o piele sanatoasa si unde ii gasesti; Motivul pentru care creierul nostru gaseste peste tot pericole. Rolul jucat de scoala

Efectele schimbarilor climatice in Romania: ce vom ajunge sa cultivam din cauza incalzirii globale. Atentie la ce puneti in farfurie! Vegetarienii au mai multe sanse sa aiba un atac vascular cerebral.

Sondaj IMAS: Neincrederea in autoritati, coruptia si nivelul de trai, principalele motive pentru care tinerii pleaca din tara

Neincrederea in autoritati, coruptia si nivelul de trai scazut sunt principalele motive pentru care tinerii pleaca din Romania, potrivit unui Barometru Europa FM, realizat de IMAS. Pe de alta parte, peste 60% dintre respondeti spun ca i-ar sfatui pe tineri sa nu paraseasca tara.

Un brazilian care proteja populatiile indigene din Padurea Amazoniana a fost asasinat

Politia braziliana ancheteaza uciderea unui oficial care a lucrat in proiecte de protejare a populatiilor indigene de fermierii si taietorii de lemne care vor sa preia terenul.

Un barbat a murit dupa ce a fost inchis intr-un sopron de catre sotia sa. Motivul inedit pentru care femeia l-a lasat acolo

Un barbat fost inchis intr-un sopron, insa lucrurile au luat o intoratura tragica. Barbatul, dependent e alcool, a fost inchis intr-un sopron pentru a se opri din baut, insa acesta a murit dupa ce.

Copiii din Humosu merg la scoala in salonul de nunti si cumetrii al satului. Motivul pentru care s-a ajuns la asta

Clopotelul a sunat de trei zile pentru cei peste 123. 000 de elevi din judetul Iasi, mai putin insa pentru copiii din satul Humosu, comuna Siretel. Motivul: lucrarile de reabilitare a institutiei de invatamant din sat au fost abandonate, iar Primaria nu are microbuze suficiente si functionale pentru a-i transporta pe cei 158 de elevi la scoala din satul veci.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )