Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Adolescenta batuta, intr-un parc din Capitala. Motivul halucinant pentru care i s-a aplicat corectia

Playtech Playtech,
VIDEO Adolescenta batuta, intr-un parc din Capitala. Motivul halucinant pentru care i s-a aplicat corectia

O adolescenta a fost batuta intr-un parc din Capitala. Imaginile au fost postate pe Facebook. Motivul pentru care i s-a aplicat corectia este halucinant. VIDEO VIDEO Adolescenta batuta, intr-un parc din Capitala O adolescenta a fost lovita cu pumnii si cu picioarele, apoi tarata de par prin Parcul Morarilor din cartierul Pantelimon. Scenele, la care . continuă pe Playtech

Adolescenta batuta cu pumnii si picioarele intr-un parc din Capitala, pentru ca ar fi refuzat sa loveasca o fata

O adolescenta a fost batuta cu pumnii si picioarele si apoi tarata de par pentru ca ar fi refuzat sa loveasca o alta fata. Incidentul s-a petrecut intr-un parc din Bucuresti, fiind filmat si postat pe Facebook, imaginile devenind virale. Politia s-a sesizat si a deschis o ancheta, scrie Mediafax.

Scene socante intr-un parc din Mangalia! O tanara, batuta cu brutalitate de iubitul ei. Motivul din spatele gestului e socant

O femeie a fost batuta cu brutalitate de iubitul ei, intr-un parc din Mangalia, in fata tuturor trecatorilor. Barbatul a recurs la acest gest dupa ce necunoscut a luat-o de gat pe iubita lui si a.

Minora batuta cu salbaticie intr-un parc din Bucuresti

O fata a fost batuta cu salbaticie si umilita de mai multe fete de aceeasi varsta, in Parcul Morarilor, din Capitala. Dupa ce minora a fost atacata, lovita cu picioarele si tarata pe jos,.

Politistii din Capitala i-au aratat unui sofer de ca nu e smecher cu bolid

Politistii din Capitala i-au aratat unui sofer de ca nu e smecher cu bolid. Proprietarul masinii de lux a lasat-o parcata in intersectia de la Piata Unirii si a plecat sa isi rezolve problemele, dar politistii si oamenii de la Primarie au fost pe faza si i-au pus-o pe platforma, apoi au dus-o in .

Primele informatii despre starea de sanatate a lui Mario Iorgulescu. Cum se simte fiul presedintelui de la LPF, dupa accidentul rutier din Capitala

Mario Iorgulescu, fiul presedintelui de la Liga Profesionista de Fotbal LPF), se afla internat, in stare grava, la Spitalul Elias din Capitala. Reprezentantii institutiei au facut primele declaratii despre starea de sanatate a tanarului de 24 de ani, dupa ce acesta a ajuns de urgenta pe mana medicilor, in urma unui accident grav rutier din .

FOTOREPORTAJ Cum a fost in prima zi de scoala pentru elevii de la Ferdinand I din Capitala, unde a mers Klaus Iohannis

In prima zi a anului scolar 2019-2020, curtea scolii Ferdinand I din Capitala s-a aglomerat de la prima ora a diminetii. Elevii si parintii sunt legitimati de angajati ai SPP, la intrarea in curtea scolii, pentru ca invitatul special este presedintele Klaus Iohannis. Ne-au cerut datele de mai demult ca sa putem intra in curtea scolii. Dupa 9. 30 nu mai intra nimeni prin poarta din fata, ne spune una dintre mamele care si-a insotit copilul la scoala. Parintii se grabesc sa prinda un loc la umbra. Sunt cateva sute de persoane in curtea scolii, copii, parinti, bunici, profesori si SPP-isti.

Scene socante surprinse intr-un parc din Pantelimon. O fata a fost batuta fara mila pentru ca a refuzat sa loveasca o alta adolescenta - VIDEO

O adolescenta a fost batuta cu salbaticie, cu pumnii si picioarele, apoi tarata de par prin parc pentru ca ar fi refuzat sa loveasca o alta fata. Tot scandalul a fost filmat si postat pe Facebook,.

O adolescenta a fost batuta cu pumnii si picioarele de mai multi copii intr-un parc din Bucuresti

O adolescenta a fost batuta cu salbaticie, cu pumnii si picioarele, apoi tarata de par prin parc pentru ca ar fi refuzat sa loveasca o alta fata. Tot scandalul a fost filmat si postat pe Facebook, imaginile devenind virale. Politistii s-au autosesizat si au deschis o ancheta, relateaza Mediafax.

Barbat capturat de politistii din Botosani. Motivul pentru care era cautat de autoritatile din Italia

Un barbat pe numele caruia autoritatile italiene au emis un mandat de arestare pentru savarsirea infractiunilor de amenintare si violente si abuzuri sexuale a fost capturat de politistii din judetul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )