Libnet.ro
UNICEF

23:30

Motivul pentru care asimptomaticii nu trebuie sa ia tratament pentru COVID-19

B1 B1,
Motivul pentru care asimptomaticii nu trebuie sa ia tratament pentru COVID-19

Desi au trecut mai mult de 9 luni de la declansarea pandemiei de COVID-19, inca exista confuzii in ceea ce priveste schema de tratament, chiar si in randul specialistilor in medicina. in aceasta. continuă pe B1

EXCLUSIV. Planul secret al Ralucai Pastrama si al noului iubit. Motivul pentru care a insistat sa divorteze cat mai repede. Pepe a aflat tot

Separarea oficiala dintre Pepe si Raluca Pastrama se va produce in curand. Fiecare isi stabileste cate o strategie pentru a iesi triumfator din divort. Sursele Playtech ne-au dezvaluit planul secret al Ralucai Pastrama si al noului iubit. Motivul pentru care a insistat sa divorteze cat mai repede a fost este unul surprinzator. Se pare ca .

Se schimba tratamentul pentru covid. Ce trebuie sa stie romanii din acest moment

Dupa ce plasma nu si-a dovedit eficienta, protocolul pentru COVID-19 a fost modificat. Totodata autoritatile atentioneaza ca tratarea coronavirusului cu antibiotice este gresita daca nu exista o infectie bacteriana. Se schimba tratamentul pentru COVID-19 Autoritatile transmit ca antiviralele sunt eficiente daca sunt administrate din timp, iar asimptomaticii nu trebuie sa ia niciun tratament. Sunt cateva .

Ce face acum cantareata pentru care Basescu a fugit de SPP. Interviu fara perdea, ce gest ii facea fostul presedinte (EXCLUSIV)

I-a cantat sapte ani la ureche lui Basescu, insa nu-si vorbesc din 2012. Solista ne-a povestit ce semn ii facea Traian, la Ciresica, sa se opreasca din cantat, atunci cand obosea. Ce face acum cantareata pentru care Basescu a fugit de SPP Cristiana Dorin Costache 52 de ani), artista cu voce de aur, care i-a .

Mircea Rednic si motivul pentru care a ales FC Viitorul: Cum a decurs dialogul cu Gica Hagi

Viitorul a surprins pe multi atunci cand a anuntat numele noului antrenor. Mircea Rednic a ales sa vina la Ovidiu, iar Puriul a explicat si motivul pentru care a acceptat propunerea venita din partea lui Gica Hagi. De asemenea, antrenorul precizeaza si cum a decurs dialogul telefonic cu patronul formatiei din Liga 1.

Alimentele pe care nu trebuie sa le mananci pe stomacul gol, niciodata. Cat rau iti fac

Tu ce obisnuiesti sa consumi la micul dejun?! Specialistii in nutritie iti spun care sunt alimentele pe care nu trebuie sa le mananci niciodata pe stomacul gol. iti fac mai mult rau decat ti-ai fi putut inchipui vreodata. Iata de ce produse sa te feresti de acum inainte! Alimentele care nu trebuie consumate pe stomacul .

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )