Libnet.ro
UNICEF

08:00

Motivul pentru care Boureanu a ramas dupa gratii. Judecator: A vrut sa-l injoseasca pe politist!

Antena3 Antena3,
Motivul pentru care Boureanu a ramas dupa gratii. Judecator: A vrut sa-l injoseasca pe politist!

Judecatorii de la Tribunalul Bucuresti au considerat ca fostul deputat, Cristian Boureanu, trebuie sa ajunga dupa gratii pentru ca a dat dovada deindrazneala si un dispret. continuă pe Antena3

S-a aflat motivul pentru care s-a sinucis Vasile Turcu

Motivul pentru care Vasile Turcu a decis sa-si puna capat zilelor la inceputul lunii martie a iesit la iveala. Fostul actionar la FC Dinamo avea mari probleme cu banii. Iata lista firmelor.

Dupa ce au salvat un caine, au vazut ca acesta are o infatisare bizara. Motivul pentru care patrupedul arata asa

O multime de caini au parte de tratamente abuzive din partea celor care se presupune ca ar trebui sa ii ingrijeasca si sa le ofere un camin. Acesta este si cazul catelusei Roxanne. Patrupedul a fost salvat de o.

S-a aflat motivul pentru care Dan Bittman si iubita lui nu vor sa se casatoreasca

Dan Bittman si iubita sa, Liliana Stefan, formeaza o relatie de peste 25 de ani si au impreuna trei baieti. Cei doi sunt unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz-ul romanesc, iar recent au de.

Motivul pentru care nu este bine sa inchizi cel mai de jos nasture al sacoului

Nu trebuie sa incheie cel mai de jos nasture de la sacou. Daca haina are trei nasturi, il inchei intotdeauna pe cel de la mijloc si uneori pe cel de sus, daca are doi, cel de jos.

La ce teste va fi supus Cristian Boureanu dupa gratii

Cristian Boureanu va fi supus unor teste specifice conditiilor de penitenciar daca va fi transferat la penitenciarul rahova. Este foarte posibil ca Boureanu sa fie transferat din arestul Politiei Central al.

Vreti un GLONT in capul ambasadorului? Un condamnat pe viata AMENINTA de dupa gratii

Aveti de gand sa trimiteti pe cineva sa vorbeasca cu mine sau vreti un glont de calibru 50 in capul ambasadorului?, spunea detinutul Marian Enache, care executa o condamnare pe viata.

MAI cere inchisoare pe viata pentru uciderea unui politist, jandarm, procuror, judecator sau militar

Ministrul de interne, Carmen Dan, i-a transmis, joi, ministrului Justitiei, Tudorel Toader, propuneri de modificare a Codului Penal, prin care cereinchisoare pe viata pentru uciderea unui politist,.

Transgaz a cerut in instanta anularea suspendarii licitatiei pentru construirea conductei BRUA, dupa ce firma Best Achizitii si-a retras contestatia/ O alta firma, infiintata cu doar o luna in urma, incearca sa blocheze licitatia

Transgaz a depus joi, 3 august, o plangere la Curtea de Apel Alba Iulia, pentru a debloca procedura de licitatie privind atribuirea contractelor de executie a conductei BRUA, evaluate la peste 1,2 miliarde lei, fara TVA. Actiunea in instanta a fost demarata in conditiile in care firma SC Best Achizitii SRL, controlata de Mihaela Neagu, un personaj controversat, a trimis miercuri, 2 august, catre Consiliul National de Solutionare a Contesatiilor, o cerere de renuntare la contestatia formulata impotriva Transgaz, contestatie care a dus la suspendarea procedurii. Pentru a fi anulata suspendarea, Transgaz este obligata sa ceara acest lucru in instanta. Insa, mai este o firma, Central Board of Smart Consultants SRL, infiintata pe 22 iunie 2017, care cere, la fel ca Best Achizitii SRL, suspendarea procedurii.

Transgaz cere anularea suspendarii licitatiei pentru construirea conductei BRUA, dupa ce firma Best Achizitii si-a retras contestatia

Compania Transgaz a depus, joi, o plangere la Curtea de Apel Alba Iulia, pentru a debloca procedura de licitatie privind atribuirea contractelor de executie a conductei BRUA, evaluate la peste 1,2 miliarde lei, fara TVA, scrie Hotnews. ro.

SOC MONDIAL: Cum arata BARBATUL pentru care Justin Bieber si-a anulat turneul! (FOTO)

Vestea ca Justin Bieber si-a anulat turneul pentru a se dedica trezirii spirituale a luat prin surprindere planeta si fanele artistului. Jalea e cu atat mai mare cu cat divul isi petrece mare parte.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )