Libnet.ro
UNICEF

01:05

Motivul pentru care un copil a avut nevoie de ajutorul pompierilor

Adevărul Adevărul,
Motivul pentru care un copil a avut nevoie de ajutorul pompierilor

Misiune speciala a pompierilor buzoieni. Vineri, la orele pranzului, un copil de sase ani a avut nevoie de sprijinul unor echipaje de la ISU pentru a iesi din incurcatura in care se afla. continuă pe Adevărul

Motivul pentru care tot mai multi tineri din Romania fac infarct

Medicul Cristian Udroiu afirma ca in Romane se inregistreaza de 3 ori mai multe boli de inima decat media europeana. Media pacientilor pe care ii am este de 50-55 de ani. Pentru ca in mod frecvent am.

Stirile ProTV: Motivul pentru care un crescator de oi cauta ciobani straini: Turci, maghiari, orice

Pentru ca nu gasesc angajati romani, 6 din 10 directori de firme sunt dispusi sa angajeze straini. Un sondaj recent arata ca cei mai multi angajatori sunt de acord cu decizia autoritatilor de a atrage mai multi muncitori din afara fata de anul trecut.

NASA va trimite o misiune dupa sacii de gunoi lasati pe Luna. Motivul pentru care face asta

Oamenii de stiinta vor sa recupereze pungile cu resturi lasate in urma de astronauti pe Luna. Astronautii misiunii Apollo 11 si ai celorlalte expeditii NASA pe Luna au lasat in urma lor aproape 100 de.

Situatie bizara in Brazilia: Doi gemeni vor plati pensie alimentara pentru acelasi copil, dupa ce niciunul nu a recunoscut paternitatea

Situatie bizara in Brazilia, chiar de 1 aprilie, unde doi gemeni au fost condamnati sa plateasca pensie alimentara pentru acelasi copil, dupa ce niciunul dintre ei nu a vrut sa-l recunoasca, scrie AFP.

600 de lei de la stat anual pentru fiecare copil. Ce conditii trebuie indeplinite si cand puteti sa primiti banii

Camera Deputatilor a adoptat, miercuri, proiectul de lege pentru aprobarea ordonantei de urgenta a Guvernului privind implementarea programului gROwth - Contul individual de economii Junior Centenar, act normativ.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )