Libnet.ro
UNICEF

23:00

Motivul pentru care Cristi Borcea nu vrea sa cumpere Dinamo de la Ionut Negoita. Ce au vorbit cei doi la telefon

Playtech Playtech,
Motivul pentru care Cristi Borcea nu vrea sa cumpere Dinamo de la Ionut Negoita. Ce au vorbit cei doi la telefon

Ionut Negoita vrea sa vanda clubul Dinamo, dar nu are cui. Investitorii nu se inghesuie sa ii faca oferte si nici macar Cristi Borcea nu poate fi induplecat sa bage bani in echipa. Patronul lui Dinamo a anuntat ca a purtat discutii cu Borcea, dar acesta este nemultumit ca Dinamo nu are stadion nou. Cristi . continuă pe Playtech

Motivul pentru care un tanar de 24 de ani s-a insurat cu o femeie de 81. Au deja doi ani de casnicie

Dragostea este unul dintre cele mai importante, dar si cel mai de neinteles pachet emotional. Daca ea exista urmeaza si casnicia, alt abis, dar nu si pentru un tanar de 24 de ani, care s-a insurat cu o femeie de 81 de ani. Cum nimic din Univers nu este la intamplare, iar toate lucrurile care .

Ce s-a intamplat cu singura femeie pe care Mihai Constantinescu a lasat-o insarcinata. Motivul pentru care artistul nu a avut copii

Mihai Contanstinescu era la a doua casatorie si a avut mai multe relatii cu femei mai mult sau mai putin celebre. Cu toate acestea, niciuna dintre cele care ar fi putut fi mamele copiilor sai nu i-au daruit niciodata copii. Artistul si-ar fi dorit foarte mult o fetita, dar soarta nu a tinut cont de .

Motivul pentru care soferii care circula pe autostrazile tarii sunt nevoiti sa conduca fara sa faca opriri

Soferii care circula pe autostrazile tarii sunt nevoiti sa conduca fara sa faca opriri. Asta, intrucat, practic, nu au unde sa opreasca, nici macar pentru a alimenta sau pur si simplu sa faca o.

Viorel Catarama vrea sa cumpere Dinamo Bucuresti. Prezidentiabilul i-a inaintat deja o oferta lui Ionut Negoita

Viorel Catarama i-a inaintat lui Ionut Negoita o oferta de cumparare a clubului Dinamo Bucuresti, in conditiile in care actualul investitor al cainilor este dispus sa renunte la pachetul majoritar de.

Viorel Catarama vrea sa cumpere Dinamo Bucuresti. Prezidentiabilul i-a inaintat deja o oferta lui Ionut Negoita

Viorel Catarama i-a inaintat lui Ionut Negoita o oferta de cumparare a clubului Dinamo Bucuresti, in conditiile in care actualul investitor al cainilor este dispus sa renunte la pachetul majoritar de.

Valentina Pelinel, ipostaza emotionanta alaturi de copiii pe care ii are cu Cristi Borcea. Cel mai implinit om! FOTO

Valentina Pelinel a facut publica o imagine in care apare alaturi de cei trei copii pe care ii are cu Cristi Borcea. Vedeta a emotionat pe toata lumea, mai ales fiindca e vorba despre o fotografie postata pe Facebook, cu putin timp in urma. Blondina le-a aratat prietenilor virtuali, luni, doar o ipostaza a vietii .

Valentina Pelinel si-a recapatat silueta de alta data. I-a daruit trei copii lui Cristi Borcea si acum e tot fotomodel

Cristi Borcea are noua copii, dintre care trei cu Valentina Pelinel. Fostul model nu numai ca si-a recapatat silueta de alta data, ci arata chiar mai bine decat inainte de nastere. Valentina Pelinel i-a daruit lui Borcea trei copii, iar acum si-a recapatat silueta de alta data Cristi Borcea, fostul actionat al clubului Dinamo, are .

Cristi Borcea a recunoscut pe cine a turnat in dosarele in care este cercetat. Surpriza de proportii

Cristi Borcea face noi dezvaluiri. Pus fata in fata cu Instanta, acesta a facut cunoscut numele persoanei careia i-ar fi dat un teren de peste 1000 de metri patrati. Cristi Borcea sustine sa i-ar fi dat lui Neculai Ontanu, fostul primar al sectorului 2 un teren de 1500 de metri patrati care ar urma sa .

Cod Rutier 2019. Categoriile de autovehicule pentru care ai nevoie de permis de conducere

Ce mai spune Codul Rutier 2019 in privinta categoriilor de autovehicule pentru care ai nevoie de permis de conducere? Ai mai jos toate detaliile. Cod Rutier 2019. Categoriile de autovehicule pentru care ai nevoie de permis de conducere Puteti solicia permis de conducere in tara in care locuiti in mod normal ori in cea mai .

Klaus Iohannis a dezvaluit motivele pentru care PSD nu va mai castiga alegerile in urmatorii ani. Lovitura mare pentru Dancila

Presedintele Klaus Iohannis a dezvaluit motivele pentru care PSD nu va castiga alegerile in urmatorii ani, desi, in pofida tuturor, au destui simpatizanti pentru a-i aduce sus din nou. Klaus Iohannis, motivele pentru care PSD nu va mai castiga alegerile in urmatorii ani Klaus Iohannis si-a prezentat, duminica, programul prezidential impreuna pentru Romania normala, in .

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )