Libnet.ro
UNICEF

16:45

Motivul pentru care Donald Trump poarta cravate atat de lungi

Antena3 Antena3,
Motivul pentru care Donald Trump poarta cravate atat de lungi

Presedintele american Donald Trump a fost ironizat in repetate randuri din cauza cravatelor foarte lungi pe care le poarta. Un fost guvernator dezvaluie motivul bizar din spatele acestei preferinte, intr-o carte. continuă pe Antena3

Un colaborator apropiat al lui Kim Jong-Un se afla la Washington pentru a se ntlni cu Donald Trump

Un oficial nord-coreean de rang inalt a sosit joi seara la Washington, dupa o escala la Beijing, si urmeaza sa discute despre un eventual summit intre Statele Unite si Coreea de Nord cu secretarul de stat american, Mike Pompeo, inainte de o posibila intalnire cu Donald Trump, relateaza AFP, citat de Agerpres.

LIKE A BOSS! Donald TRUMP si-a batut joc de AL TREILEA om in stat: I-a anulat o deplasare externa si i-a trimis inapoi bagajele in Congres (FOTO)

Presedintele SUA, Donald Trump, pare intr-o forma de zile mari, in ciuda blocajului fara precedent din Administratia Americana. in plin razboi cu democratii, Trump si-a batut efectiv joc de al treilea om.

Donald Trump i-ar fi cerut lui Michael Cohen sa minta n cadrul audierii sale n Congres, n 2017 (presa)

Donald Trump i-ar fi cerut fostului sau avocat Michael Cohen sa minta in cadrul audierii sale in Congres, in 2017, in ceea ce priveste discutiile legate de un proiect imobiliar in Rusia, scrie site-ul BuzzFeed, care citeaza doua surse din politia federala, potrivit AFP.

Cum s-a RAZBUNAT Donald Trump pe AL TREILEA om in stat pentru ca i-a sugerat sa-si amane discursul despre Starea Natiunii

La nici 24 de ore dupa ce al treilea om in stat i-a recomandat sa-si reprogrameze discursul despre Starea Natiunii pentru data de 29 ianuarie, Donald Trump i-a amanat acesteia toate deplasarile oficiale,.

Cum s-a RAZBUNAT Donald Trump pe AL TREILEA om in stat pentru ca i-a sugerat sa-si amane discursul despre Starea Natiunii (FOTO)

La nici 24 de ore dupa ce al treilea om in stat i-a recomandat sa-si reprogrameze discursul despre Starea Natiunii pentru data de 29 ianuarie, Donald Trump i-a amanat acesteia toate deplasarile oficiale,.

Netflix, un nou serial de comedie cu Steve Carell, inspirat de o idee a lui Donald Trump. Salariul actorului ar putea stabili un nou record VIDEO

Steve Carell si Greg Daniels The Office) vor colabora din nou pentru un serial produs de Netflix si inspirat de ideea presedintelui Donald Trump de a crea o a sasea divizie militara pentru operatiuni spatiale, potrivit The Hollywood Reporter.

Le Point: De ce Donald Trump ar avea legaturi cu Rusia?

Presedintele american este sub influenta Rusiei? in timp ce The New York Times a dezvaluit ca FBI-ul l-a anchetat pe Donald Trump, suspectat ca este agent rus, zvonul ia amploare in Statele Unite. De la candidatura sa pana la presedintia Statelor Unite, relatiile dintre Donald Trump si Kremlin continua sa dea nastere suspiciunilor, potrivit Le Point, citat de Rador.

Donald Trump i-a servit la Casa Alba cu hamburgeri de la McDonalds

Donald Trump a ales sa ii serveasca pe sportivii din echipa de fotbal Clemson Tigers, la Casa Alba, cu mancare de tip fastfood: a comandat peste 300 de hamburgeri de la McDonalds, precum si pizza si cartofi prajiti.

Motivele pentru care oamenii nu au amintiri din primii trei ani de viata

A aparut o noua teorie care explica motivele pentru care oamenii nu au amintiri din primii trei ani de viata. PotrivitNBC News, studiul realizat de dr. Paul Frankland de la Hospital for Sick Children, din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )