Libnet.ro
UNICEF

01:05

Donald Trump i-a servit la Casa Alba cu hamburgeri de la McDonalds

ADPM ADPM,
Donald Trump i-a servit la Casa Alba cu hamburgeri de la McDonalds

Donald Trump a ales sa ii serveasca pe sportivii din echipa de fotbal Clemson Tigers, la Casa Alba, cu mancare de tip fastfood: a comandat peste 300 de hamburgeri de la McDonalds, precum si pizza si cartofi prajiti. continuă pe ADPM

Abia acum au cinat ca zeii: Trump le-a pus McDonalds pe masa la cina de la Casa Alba

Donald Trump e fan McDonalds, asa ca nu-i chiar mare mirarea cand a ales meniul lantului fast food ca sa-i omeneasca pe niste sportivi din America. Donald Trump, presedintele Americii, e in cearta cu democratii, ceea ce a dus la o inchidere a structurilor statului. Bine, ele functioneaza, dar angajatii nu-s platiti, iar multi au [] .

CASA ALBA DESPRE IVANKA TRUMP: Nu este o varianta pentru postul de lider al Bancii Mondiale

Fiica presedintelui american Donald Trump, Ivanka, supervizeaza cautarile pentru noul lider al Bancii Mondiale, insa nu este o candidata pentru acest post, scrie Politico.

Nou scandal la Casa Alba: Trump ar fi ascuns detalii privind convorbirile cu Putin

Presedintele Donald Trump ar fi facut eforturi deosebite pentru a ascunde detalii ale conversatiilor sale cu omologul rus Vladimir Putin, mergand pana acolo incat a confiscat notitele propriului translator, cerandu-i sa nu discute despre asta cu alti oficiali ai administratiei. Dezvaluirea este facuta de Washington Post care citeaza un fost si un actual oficial.

inca un scandal la Casa Alba: Trump ar fi ascuns detalii privind convorbirile cu Putin

Presedintele american Donald Trump este acuzat ca a incercat sa ascunda detalii ale discutiilor sale cu omologul rus, Vladimir Putin. Trump ar fi mers atat de departe incat a confiscat notitele propriului.

Nou atac dur al lui Donald Trump la adresa fostului sef FBI: Un mincinos, un adevarat gunoi si un copoi veros

Donald Trump l-a atacat extrem de dur pe fostul director al FBI James Comey calificandu-l mincinos, un adevarat gunoi, un copoi veros. Liderul de la Casa Alba a reactionat astfel intr-o serie de postari pe twitter dupa ce New York Times a relatat sambata ca FBI a deschis in 2017 o ancheta pentru a stabili daca el lucra in favoarea Rusiei.

Donald Trump: Nu am lucrat niciodata pentru Rusia

Presedintele american Donald Trump a declarat luni ca nu a lucrat niciodata pentru Rusia, dupa dezvaluirile cotidianului New York Times privind deschiderea, in 2017, a unei anchete a politiei federale FBI) care urmarea sa afle daca miliardarul american a lucrat in contul Moscovei, scrie AFP.

Donald Trump il ironizeaza pe Jeff Bezos pe fondul aventurii extraconjugale

Presedintele american Donald Trump 72 de ani) l-a ironizat pe fondatorul Amazon si patronul Washington Post, Jeff Bezos 55 de ani), pe fondul aventurii extraconjugale a acestuia.

Ce a raspuns Donald Trump, iN DIRECT, atunci cand a fost intrebat de posibile legaturile ale sale cu Rusia

Recent, prestigioasa publicatie americana The New York Times a publicat un articol care sustinea ca FBI-ul l-a anchetat pe presedintele Donald Trump cu privire la o posibila colaborare cu Federatia Rusa inca.

Ce a raspuns Donald Trump, iN DIRECT, atunci cand a fost intrebat de posibile LEGATURI ale sale cu Rusia

Recent, prestigioasa publicatie americana The New York Times a publicat un articol care sustinea ca FBI-ul l-a anchetat pe presedintele Donald Trump cu privire la o posibila colaborare cu Federatia Rusa inca.

Analiza. Noi probleme pentru Donald Trump. Este suspectat ca a ascuns informatii despre intalnirile cu Vladimir Putin. Ce-i pregateste Congresul ?

Presedintele american, Donald Trump, ar fi ascuns informatii legate de intalnirile cu omologul sau rus, Vladimir Putin. Ziarul The Washington Post scrie ca nu exista inscrisuri detaliate ale celor cinci intrevederi pe care seful Casei Albe le-a avut cu liderul de la Kremlin.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )