Libnet.ro
UNICEF

21:00

Motivul pentru care o femeie a primit interdictie pe viata pe o nava de croaziera. Totul a pornit de la o fotografie

Antena3 Antena3,
Motivul pentru care o femeie a primit interdictie pe viata pe o nava de croaziera. Totul a pornit de la o fotografie

O femeie a primit interdictie pe viata pe o nava de croaziera in urma unei sedinte foto. Femeia a fost fotografiata de catre partenerul ei in timp ce atarna de o balustrada pe o nava de croaziera care. continuă pe Antena3

Motivul pentru care Horia Brenciu si Alice nu au spus timp de doi ani si jumatate ca au adoptat un copil: Toma era al nostru

Horia Brenciu a dezvaluit motivul pentru care el si sotia lui, Alice, nu au spus timp de doi ani si jumatate ca au adoptat un copil. Juratul de la Vocea Romaniei recunoaste ca a fost vorba despre o decizie egoista, insa a considerat ca asa este cel mai bine pentru familia lui. Horia Brenciu si .

Cine a fost Regina Elena si de ce i se spune Regina-Mama. Motivul pentru care a fost ingropata in Elvetia, in 1982

Ramasitele pamantesti ale Reginei Elena vor fi reinhumate la Curtea de Arges, in Noua Catedrala Arhiepiscopala si Regala. Ceremonia va avea loc sambata, 19 octombrie. Multi romani nu stiu nici acum de ce Reginei Elena i se spune Regina-Mama, desi aceasta a jucat un rol important in istoria tarii noastre. Cine a fost Regina Elena .

Motivul pentru care Catalin Botezatu ramane fara job, din cauza problemelor de sanatate. Ce decizie a luat

Catalin Botezatu a oferit detalii, cu cateva zile in urma, legate de boala cu care se confrunta. Acesta a fost supus unei interventii chirurgicale, la inceputul lunii septembrie, din acest an. Vestile nu par sa fie unele tocmai bune pentru designer, mai ales ca recent s-a aflat ca va ramane si fara job, din pricina .

Dan Petrescu, nationala Romaniei si motivul pentru care nu vrea sa auda (cel putin momentan) de prima reprezentativa

Romania pastreaza sanse teoretice de calificare la Euro 2020, insa are nevoie de o victorie cu Suedia si de o remiza in Spania !). intrebat despre prima reprezentativa si despre o posibila numire a sa in functia de selectioner, Bursucul a raspuns sec: Care nationala, de futsal?.

Pilda Zilei, cu Lidia Fecioru. Motivul pentru care nu trebuie sa ne straduim sa aratam oamenilor cum suntem

BioenergoterapeutulLidia Fecioru a prezentat pilda zilei la emisiunea Adevaruri ascunse de la Antena 3. Niciodata sa nu ne straduim foarte tare sa aratam oamenilor cum suntem. Cine vrea.

Ce a facut Inna, celebra bloggerita din Rep.Moldova, inainte de accidentul in care si-a pierdut viata. Un detaliu a trecut neobservat

Inna Cujba, bloggerita din Republica Moldova, s-a stins din viata intr-un accident rutier violent care a socat pe toata lumea. Fanii acesteia nu-si revin dupa vestea primita. Cum s-a petrecut totul si care au fost mesajele de adio ale celor care ii erau prieteni in mediul virtual? Ce a facut Inna, celebra bloggerita din Rep.

VIDEO Cum se degusta un vin ca sa-i simti cu adevarat buchetul. Motivul pentru care paharul se prinde de picior

Degustarea vinului este o adevarata arta, la baza careia se afla mult antrenament si calitati native. Cand analizeaza un vin, simturi ca mirosul, gustul, vazul sau auzul le ofera cunoscatorilor informatii importante despre calitatea acestuia, zona de origine sau aromele care ii dau valoare.

Motivul pentru care primaria Buzau infiinteaza o firma care va produce si livra mixturi asfaltice

Trans Urbis SRL este numele noii firme a municipalitatii, care se va naste prin asocierea societatilor Urbis Serv si Trans Bus. Principala sa activitate va fi producerea si comercializarea mixturilor asfaltice.

Tarom, precizari despre motivul pentru care Madalina Mezei a fost revocata din functia de director al companiei

Consiliul de Administratie al Tarom precizeaza ca Madalina Mezei a fost revocata din functia de director general al companiei intrucat nu a reusit sa duca la indeplinire hotararile CA, ale AGA si nici anumite obligatii care ii reveneau.

HALUCINANT: O vedeta a filmelor pentru copii a primit un premiu de la Pornhub! Cum a fost posibil (FOTO)

O vedeta din filmele Disney pentru copii a primit un premiu Pornhub - celebrul site cu productii pentru adulti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2344 seconds )