Libnet.ro
UNICEF

11:15

Tarom, precizari despre motivul pentru care Madalina Mezei a fost revocata din functia de director al companiei

Adevărul Adevărul,
Tarom, precizari despre motivul pentru care Madalina Mezei a fost revocata din functia de director al companiei

Consiliul de Administratie al Tarom precizeaza ca Madalina Mezei a fost revocata din functia de director general al companiei intrucat nu a reusit sa duca la indeplinire hotararile CA, ale AGA si nici anumite obligatii care ii reveneau. continuă pe Adevărul

Antonia a recunoscut ce va face cand Alex Velea va fi plecat la Asia Express. Motivul pentru care nu-l insoteste

Cuplul de artisti va fi pus la incercare, in urmatoarea perioada. Antonia a dezvaluit de curand ce va face atunci cand Alex Velea va porni alaturi de Mario Fresh spre aventura din Asia. Artista a dezvaluit atat motivul pentru care nu il insoteste la Asia Express, dar si ce va face timp de doua luni .

Motivul pentru care Catalin Botezatu ramane fara job, din cauza problemelor de sanatate. Ce decizie a luat

Catalin Botezatu a oferit detalii, cu cateva zile in urma, legate de boala cu care se confrunta. Acesta a fost supus unei interventii chirurgicale, la inceputul lunii septembrie, din acest an. Vestile nu par sa fie unele tocmai bune pentru designer, mai ales ca recent s-a aflat ca va ramane si fara job, din pricina .

Replica TAROM, dupa ce Madalina Mezei a afirmat ca a fost demisa din cauza ca a refuzat sa tina avioanele la sol in ziua motiunii de cenzura Ministrul Cuc negase anterior acuzatiile fostului director general

Consiliul de Administratie al TAROM a constatat nerespectarea contractului de mandat de catre Madalina Mezei si a hotarat, cu unanimitate de voturi, revocarea acesteia din functia de director general interimar,.

Evolutia ar putea fi motivul pentru care nu exista animale cu trei picioare

Dupa cum stii toate animalele au doua sau patru picioare. insa, de ce nu exista si animale cu trei picioare? Ei bine, un motiv ar putea fi chiar evolutia. Ei bine, din punct de vedere.

Madalina Mezei a fost demisa din functia de director al Tarom

Madalina Mezei a fost demisa din functia de director general al companiei aeriene Tarom, potrivit unor surse din companie citate de Mediafax. Mezei fusese numita in aceasta functie pe 19 iunie.

Tarom: Madalina Mezei a fost revocata din functie

Consiliul de Administratie al Tarom precizeaza ca Madalina Mezei a fost revocata din functia de dire.

Nuclearelectrica, despre mini-reactoarele care ar putea fi construite in Romania: Evaluarea finala de securitate s-ar putea finaliza in septembrie 2020 Nu se pune problema testarii unui prototip in Romania

Nuclearelectrica SNN) are acord cu americanii de la NuScale Power pentru o posibila dezvoltare in Romania a unor reactoare modulare mici, o tehnologie care inca nu a fost evaluata. in acelasi timp, Nuclearelectrica sustine ca vrea sa dezvolte in Romania si reactorul de Generatie IV, ALFRED, un proiect despre care se vorbeste de mai multi ani. Pe de alta parte, proiectul reactoarelor 3 si 4, pentru care se poarta negocieri de cinci ani cu o firma chineza, pare a nu avea finalitate, Nuclearelectrica lunand in calcul sa construiasca singura doar un reactor din cele doua. Vezi in text ce spune Nuclearelectrica, in urma unor intrebari ale HotNews. ro, despre fiecare dintre proiecte.

Razvan Cuc NEAGA ca a cerut retinerea la sol a avioanelor in ziua motiunii: Fostul director TAROM minte. Madalina Mezei trebuie sa stie ca in functie nu o tine decat munca, nu jocurile de culise

Ministrul demis al Transporturilor, Razvan Cuc, spune cafostul director TAROM minte cand afirma cai-a cerut sa retina la sol avioanele in ziua motiunii de cenzura impotriva PSD. PSD-istul.

EXCLUSIV SURSE: Directorul Tarom a fost schimbat din functie. Madalina Mezei, inlocuita cu pilotul Valetin Gvinda

Madalina Mezei a fost schimbata marti seara din functia de director TAROM, potrivit unor surse B1. ro. Decizia survine la finalul mandatului de ministru al Transporturilor al lui Razvan Cuc, in conditiile in.

Cum este sa fii tata la 52 de ani? Stefan Banica Jr a vorbit despre copilul pe care il are cu Lavinia Pirva

Stefan Banica Jr este un artist care se bucura de succes, dar o duce foarte bine si pe plan personal. Artistul a vorbit recent despre copilul pe care il are cu Lavinia Pirva, despre care a spus ca este o mare binecuvantare pentru el. Vedeta nu i-a omis nici pe ceilalti doi copii ai sai, .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )