Libnet.ro
UNICEF

10:00

Motivul pentru care Harut a refuzat sa mai semneze cu FCSB

Online Sport Online Sport,
Motivul pentru care Harut a refuzat sa mai semneze cu FCSB

Fundasul Denis Harut a facut cale intoarsa la Botosani dupa ce transferul la FCSB a picat in ultimul moment. continuă pe Online Sport

Motivul pentru care Ilie Nastase a devenit violent cu sotia Ioana. Tenismenul a explodat cand a aflat vestea

Ilie Nastase 74 de ani)ramane unul dintre cei mai mari sportivi din istoria Romaniei, indubitabil. Comportamentul sau in afara terenului insa, ramane un subiect controversat. Zilele trecute,Ioana.

Vedeta din Romania care n-a mai iesit din casa din februarie 2020. Momente tulburatoare, ce probleme de sanatate are

Pandemia de coronavirus a dat total peste cap viata a multora dintre persoanele publice. O vedeta din Romania n-a mai iesit din casa din februarie 2020. Motivul pentru care a luat aceasta decizie drastica este unul legat de problemele de sanatate. Cornel Constantiniu nu a mai iesit din casa de aproape un an in urma .

Fructul care miroase cel mai urat. De ce este considerat regele fructelor, de fapt: beneficiile nestiute

Fructul care miroase cel mai urat. De ce este considerat regele fructelor, de fapt. Descopera beneficiile pentru sanatate ale fructului durian, in articolul de mai jos. Durian, fructul minune. Miroase urat dar este benefic pentru niste afectiuni foarte grave Durian, fructul care miroase cel mai urat este considerat regele fructelor. Cei pasionati de emisiunile TV .

Ce cadouri a primit Klaus Iohannis in 2020. Care este cel mai valoros dar primit de presedinte

Printre bunurile primite anul trecut de presedintele Klaus Iohannis, se afla si o replica a sabiei lui Stefan Cel Mare, o busola si un serviciu pentru ceai de jad. Aceste au fost primite cu titlul gratuit, cu prilejul unor actiuni de protocol. Ce cadouri a primit Klaus Iohannis in 2020 8. 769,83 de lei 1. 801 euro) .

Care sunt cele mai vaccinate tari din UE (in cifre absolute) si cum sta Romania in clasamentul pe Uniunea Europeana

Pe fondul unor critici la nivel european ca procesul de imunizare a populatiei impotriva COVID-19 nu a fost bine organizat, Germania, Italia, Spania si Polonia sunt tarile din UE care au cele mai multe persoane vaccinate in acest moment. Pe de alta parte, Olanda nici macar nu a inceput procesul, iar Belgia avea pana pe 6 ianuarie doar 700 de persoane vaccinate. Romania este in partea superioara a clasamentului in cifre absolute).

A fost actualizata lista tarilor pentru care se impune carantina la sosirea in Romania

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a actualizat lista tarilor de risc epidemiologic pentru care se instituie masura carantinei asupra persoanelor care sosesc in Romania din acestea.

Motivul pentru care Marius Sumudica a fost indepartat de la Gaziantep

Vestea indepartarii lui Marius Sumudica de la Gaziantep a surprins lumea fotbalului din Turcia si nu numai), cu atat mai mult cu cat antrenorul roman a reusit sa faca din fosta sa echipa un nume important si respectat in Super Lig.

Adriana Bahmuteanu, atac dur la Ioana Nastase dupa ce ar fi fost batuta de Ilie: Nici bani nu mai au

Nick Radoi continua sa atate spiritele in showbiz-ul nostru, taman din Mexic, acolo unde se afla in prezent. Acesta a marturisit in urma cu cateva zile ca el ar fi fost motivul pentru care Ioana Simion ar fi fost agresata de Ilie Nastase, sotul ei. Adriana Bahmuteanu, atac dur la Ioana Nastase dupa ce ar .

Dezinfectezi suprafete si produsele de la magazin? Motivul pentru care ar putea fi degeaba

La inceputul pandemiei, din magazine s-au vandut rapid sprayurile si servetelele dezinfectante. Oamenii au fost sfatuiti sa-si dezinfecteze produsele pe care le-au cumparat de la magazinul.

Partidele din Coalitie isi negociaza functiile de prefect. Care sunt cele mai disputate

Cele trei formatiuni din Coalitia aflata la guvernare poarta, luni, o noua runda de negocieri pentru.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )