Libnet.ro
UNICEF

01:05

Care sunt cele mai vaccinate tari din UE (in cifre absolute) si cum sta Romania in clasamentul pe Uniunea Europeana

Hotnews Hotnews,
 Care sunt cele mai vaccinate tari din UE (in cifre absolute) si cum sta Romania in clasamentul pe Uniunea Europeana

Pe fondul unor critici la nivel european ca procesul de imunizare a populatiei impotriva COVID-19 nu a fost bine organizat, Germania, Italia, Spania si Polonia sunt tarile din UE care au cele mai multe persoane vaccinate in acest moment. Pe de alta parte, Olanda nici macar nu a inceput procesul, iar Belgia avea pana pe 6 ianuarie doar 700 de persoane vaccinate. Romania este in partea superioara a clasamentului in cifre absolute). continuă pe Hotnews

Criptomonede 2021 care sunt cele mai puternice si cu cat au crescut in ultimele 12 luni

Criptomonedasaucriptovaluta provine din englezesculCryptoCurrency. Reprezinta un tip de moneda digitala, virtuala, o moneda surogat, nebancara, folosita ca mijloc de plata. Criptomonedele nu sunt monede electronice. Iata care sunt cele mai puternice criptomonede din 2021 si cat au crescut in ultimul an. Top criptomonede 2021. Cat au crescut in ultimul an Anul trecut este unul care .

Care-s cele mai bune masti care te protejeaza in pandemie

Se face aproape un an de cand in Romania a fost descoperit primul caz de infectare cu coronavius, iar masca a ajuns sa fie, poate, cel mai cumparat accesoriu. Iata care sunt cele mai bune.

Romania da lovitura in lume: pana si cele mai dezvoltate tari si-ar dori asa ceva

In contextul pandemiei, munca remote a devenit un trend global. Multi angajati au fost nevoiti sa lucreze de acasa inca din martie, iar in acest sens a fost realizat un top al celor mai bune.

Ce presupune implantul dentar si care sunt cele mai rapide metode de inserare

In prezent, implantul dentar este cea mai buna si mai moderna metoda de inlocuire a dintilor lipsa. Conform celor mai recente statistici, s-a dovedit clinic ca 95-98% din implanturile dentare au rezultate excelente.

EUROSTAT: Gospodariile din Romania sunt cele mai aglomerate din UE

In cele 27 de state membre ale Uniunii Europene, 17,2% din populatie traia anul trecut in gospodarii supraaglomerate, adica numarul camerelor era insuficient comparativ cu cel al membrilor din gospodarie, pe primul loc situandu-se Romania, cu aproape jumatate din populatie 45,8%), arata datele publicate astazi de Oficiul European de Statistica Eurostat).

COVID-19. in trei judete si in Capitala incidenta cumulata depaseste 3. Bucurestiul a raportat cele mai multe imbolnaviri din ultimele 24 de ore

Miercuri, Grupul de Comunicare Strategica a anuntat ca doar tre judete si municipiul Bucuresti au rata de incidenta de peste 3 cazuri de COVID-19 la 1. 000 de locuitori. Cele trei judete in care indicele.

Ce se intampla cu scolile in cele mai importante state din Europa

Noua tulpina de SARS-COV-2 a provocat ingrijorare in randul guvernelor europene, care ar putea avea impact major asupra modului de desfasurare al actului didactic. Redeschiderea scolilor va avea loc peste cel.

WTA: Dayana Yastremska, una dintre cele mai promitatoare jucatoare din noua generatie, suspendata provizoriu pentru dopaj

Dayana Yastremska, locul 29 mondial, a fost suspendata provizoriu de WTA, dupa ce a fost testata pozitiv la un control antidoping facut in 24 noiembrie, informeaza LEquipe.

Cele mai bogate licee de la tara. Scolile care fac profit si au domenii boieresti in administrare

Doua licee de la tara din judetul Botosani sunt printre cele mai bogate scoli din Romania. Au profit anual de cateva milioane de lei si administreaza adevarate domenii. Un caz special, unic in Romania, este liceul din comuna Pomarla, cu peste 3. 000 de hectare de padure in proprietate.

Top 10 cele mai rapide telefoane ale momentului: Xiaomi este lider la inceput de 2021

In fiecare luna, cei de la AnTuTu publica o noua editie a clasamentului cu cele mai rapide telefoane din piata. Noul top 10 este dominat de Xiaomi. Nici nu a inceput bine 2021, iar creatorii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )